ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

BYIC har success med salg af kjoler online

Af Annoncør

Kjoler er og bliver et mysterium, og kjole størrelser er et endnu større mysterium. Hver eneste hjemmeside har deres egne størrelser, og forskellige pasforme. Den kjole man bestilte fra en anden side i str 38, er 7 størrelser for stor på en anden. Derfor handler det om at kende sin kjoler pusher. Vi har været rundt omkring på jagt efter troværdige sider, og vi har fundet en vi faktisk kan stå inde for.

BY IC er en hjemmeside, med mange forskellige slags tøj. Vi lægger dog helt klart mærke til den klassiske, farve neutrale tendens. Det helt rigtige sted for en kvinde der skal finde outfittet der imponerer på arbejde, eller skal score på sin første date. Tøjet er både casual, og noget er det er absolut mere formelt. På den måde kan man selv justere op, og ned for niveauet på denne side.

Up to beat

Vi har kigget meget på BY IC det sidste stykke tid, og forstår udmærket godt hvorfor de har så meget succes med deres salg lige nu. Alt deres tøj er trendy, og med på beatet. Du kan faktisk ikke finde noget i deres webshop, som ikke er meget nutidigt, ungt og friskt. Derfor er man altid sikret lækkert nyt tøj i en lækker kvalitet. Siden er derudover med på moden om, at kvalitet er vigtigt, men den retfærdige pris er endnu vigtigere.

Del artikel