Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Slut med agurketider: Byt en agurk til en forfriskende Hendrick’s Gin & Tonic

Den 14. juni hylder Hendrick’s Gin den ædle men ydmyge grøntsag – agurken – ved at gøre den til den mest eftertragtede valuta i Aarhus. I hvert fald, hvis du skal på cocktailbar. På flere af byens barer kan du nemlig bruge den grønne valuta til at købe en Hendrick’s Gin & Tonic.

 

Det er ikke tilfældigt, at Hendrick’s Gin fejrer agurken. Den delikate grøntsag har nemlig en helt særlig rolle i selve destilleringen af de klare dråber. Hendrick’s Gin har sin ekstraordinære afrundede men komplekse smag fra rosenblomster og agurker. Derfor er det helt rigtigt at akkompagnere en Hendrick’s cocktail med en skive af den grønne grøntsag, der tilfører ginen den helt særlige karakterfulde og subtile smag.

Slut med agurketider: Byt en agurk til en forfriskende Hendrick's Gin & Tonic

World Cucumber Day afholdes hvert år den 14. juni. Flere agurkevalutaer, både drue-, skole- og asieagurker, er gyldige og kan byttes til en forfriskende Hendrick’s Gin & Tonic i ‘Agurketimen’, der varer fra kl. 16 til 17.

Slut med agurketider: Byt en agurk til en forfriskende Hendrick's Gin & Tonic
Hendricks Louis

 

“Det har været en mangeårig drøm for Hendrick’s at skabe en skæv, underfundig verden, hvor kolde cash byttes til grønne gysser. Derfor har vi valgt at ophøje den ydmyge grøntsag, så den kommer i allerhøjeste kurs på World Cucumber Day, hvor vi opfordrer alle til at bytte en agurk til en velsmagende Hendrick’s & Tonic,” fortæller Morten Barndorff Simonsen, Brand Manager hos Hans Just.

Slut med agurketider: Byt en agurk til en forfriskende Hendrick's Gin & Tonic

Prikken over i’et på enhver Hendrick’s cocktail er en grøn garniture skåret af den særlige grøntsag, der både komplimenterer og medvirker til den særlige smagsoplevelse af en Hendrick’s gin. Kun form og fantasi sætter begrænsningen for agurkepynten: Klassisk agurkeskive skåret på tværs eller langs, et dekorativt argukespyd eller en agurkeroset. En ting er sikkert: Alle variationer behager øjet såvel som ganen.

 

‘Agurketimen’ varer fra kl. 16 til 17 den 14. juni 2019.

 

OBS: Falske agurker accepteres ikke.

 

Barer i Aarhus, der modtager agurkevaluta:

  • Tir Na Nóg, Frederiksgade 40, 8000 Aarhus
  • Rømer, Åboulevarden 50, 8000 Aarhus