Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café Albert på Christiansbjerg – takeaway i den bedste liga

Af anders@sommersangdigital.dk

Takeaway med god samvittighed. Det er værd at huske. Det er en kendsgerning, at en stor del takeaway er pænt usundt. En lidt overset Café, i det nordlige Aarhus, har i den grad noget at byde på. Navnet er Café Albert. Den ligger godt gemt på Christiansbjerg mellem et ældre villakvarter og en nyt spændende innovativt erhvervsområde. Vejen går ikke lige forbi Caféen – det ville være synd at sige. Du skal vide hvor den ligger, men det gør ikke Café Albert til et dårligere sted – tværtimod. Vi har spist på Café Albert flere gange, men har ikke fået takeaway derfra. Det prøvede vi for første gang.

Café Albert på Christiansbjerg

Første bestilling var Alberts chilliburger med stegte kartofler til 109 kroner. Som standard er der salat, tomat, dressing, rødløg, syltet agurker og jalapenos i. Kødet var tilpas stegt, ikke tørt men saftig. Det er en chiliburger man kan smage, klart i den stærke ende, men perfekt hvis man er til stærk mad. Klart en positiv overraskelse og blandt de bedste chiliburgere i byen.

Alberts chilliburger med stegte kartofler_

I den billigere ende fik vi en pastasalat med røget culotte til 59 kroner. Der var fire skiver culotte med – ikke meget i forhold til størrelsen, men prisen var også i den lave ende. Oliven, feta, grøn salat var også en del af retten. Friske og med velsmag. Den mættede godt og smagte fint.

Pastasalat med røget culotte fra Café Albert

Pasta med røget laks sneg sig også ind som en slags forret. Prisen var 69 kroner. En pæn stor portion med masser af kulhydrater fra pastaen. Laksen var i rigelige mængder, så hvis du er til fisk og pasta er denne salat en godt bud.

Pasta med røget laks fra Café Albert

Club sandwich plejer man typisk at spise ved Aarhus å. For det meste i mangel på bedre. Vi nappede den, fordi den måtte prøves. Intet andet. Den holder vand, men er nu engang som den slags club sandwich er. Kyllingebrystet var sprød og ristet perfekt. Toasten var grov – og dermed nok en smule mere sund. Der var små stykker bacon, godt sprøde, og i rigelige mængder – stor ros for det. Prisen var 89 kroner. Det var prisen værd.

Albert club sandwich fra Café Albert

Vi har før fået klassikeren Alberts gryderet. Den med paprikakrydret oksekød, løg, peberfrugt, champignon med ris og brød til. Prisen var 109 kroner. Den smagte fantastisk – intet mindre. Stor ret med en klassisk og stabil smag som de fleste mennesker kan lide. Klart en topscorer på menukortet.

Alberts gryderet fra Café Albert

Sidste bestilling i den varme afdeling var Alberts favoritburger til 109 kroner inklusive stegte kartofler. Fin hjemmelavet burger, tilpas med grønt og dressing i. Bollen er hvid og blød. Bøffen stor og saftig. Der var velsmag i den sjælden grad i denne burger.

Alberts favoritburger fra Café Albert

Som afslutning valgte et par stykker i selskabet at nappe to brownies til 25 kroner stykket. Prisen er i den høje ende for de to små stykker kage. Det er også vores eneste kritikpunkt ved Café Albert.

To stykker brownies fra Café Albert

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var fin varm og med en temperatur over det forventede.

Leveret på aftalte tidspunkt

Ja, maden kom snart 10 minutter tidligere end aftalt.

Passer bestillingen – er alt med?

Ja, alt var som bestilt.

Råvarekvaliteten

Frisk og det meste virkede hjemmelavet. Råvarer i den gode ende af skalaen. Det skal vi heldigvis ikke diskutere, for kvaliteten er i orden – især til prisen er vi mere end tilfredse.

Smag og velsmag

Generelt velsmagende. Ikke fed mad på nogen måde. Man kunne godt smage de gode råvarer. Store portioner der mættede godt.

Pris/kvalitetsforhold

Prisen var fair. Vi synes der er value for money.

Leveringspris

49 kroner for levering. Det er billigt – faktisk mindre end vi regnede med.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i en pose. Alt var pakket pænt ind. Klart over gennemsnittet for takeaway. Intet var ødelagt, og maden var ikke rodet sammen i boksene. Leveringen blev foretaget af Just Eat.

Sådan kom vores takeaway fra Café Albert

Sådan så den anden pose med takeaway ud - Café Albert

Byens Spiseguide vil anbefale takeaway fra Café Albert. Det er god takeaway i den bedre ende af skalaen – og til en konkurrencedygtig pris.

Albert Burger & Sandwichbar

Møllevangs Allé 151
8210 Aarhus V
Telefon +45 86 15 16 11
Mail: mail@cafealbert.dk
www.cafealbert.dk

[mappress mapid=”77″]

Del artikel

Andre læser også