Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café Cille rykker fra land – snorlige takeaway

Af Line Ingwar Karlsen

Nu er burgere jo ofte en tvivlsom størrelse. Det er noget, alle har et forhold til. Sådan er det! Nogle gange bestiller vi en burger af ren og skær nysgerrighed. Ikke nødvendigvis fordi vi har lyst til den, men mere for at teste den. Det gjorde vi i denne her anmeldelse. Det skulle senere vise sig, at burgeren tog så mange kegler, at den røg direkte op i vores top fem over de bedste burgere i Aarhus. Café Cille er ikke ny. Den ligger på Frederiks Allé, og der er som regel mange mennesker. Forståeligt. Caféen har ikke voldsomt mange siddepladser. Der er ofte fuldt hus. Det gør, at der er et hav af mennesker, som henter eller får takeaway fra Café Cille.

Lidt takeaway fra Café Cille

Den stærke

En pæn stor hakket oksebøf. Den var stor klasse. Rosa og saftig. Perfekt. Når vi taler takeaway, så har jeg ikke fået nogen bedre bøf i meget lang tid. En god orange cheddar, chilimayo, jalapenos, lidt salsa og guacamole. I bunden var salat. Alt var frisk. Den var ikke voldsom stærk. Den var middel. Bollen var lun ved ankomsten. Den var god, selvom det var bøffen, der ryddede bordet. Prisen var 84 kroner. En ubetinget vinder, og en burger i toppen af mit burger-indeks. Hurra for den stærke!  

Klasseburger fra Café Cille

En pandekage med fyld

Crêpe med lufttørret skinke, med masser af salat, syltede rødløg, vesterhavsost, honning vinaigrette og en valgfri dressing. Vi valgte creme fraiche. Prisen var 89 kroner. Pandekagen var frisklavet og overraskede os med den sødlige smag. Den møre skinke var der bestemt ikke sparet på. Salaten var en typisk blandingspose fra supermarkedet. Den gjorde ikke noget ekstra for crêpen. Alt i alt en crêpe, hvor alle ingredienserne smagte af noget, men ikke en der går over i historiebogen.   

En pandekage med fyld fra Café Cille

En mør og halvtyk gravad okse

Gravad okse i en sandwich til 59 kroner. Vi valgte lyst fransk baguette, som var fint sprødt ved ankomsten. Kødet var mørt. Overraskelsen her var smagen, og nogle anderledes grøntsager. Vi fremhæver her blomkål i en mild karry, gulerødder, grov pickles, peberrod og kørvel. Den svage peberrodsmag løftede helt sikkert sandwichen. Men kødet vandt på både smag og mørhed. Spitze!

En mør og halvtyk gravad okse fra Café Cille

Salat med meget forskelligt

Sidste bestilling – og levering var en grøn salat med kylling og bacon til 55 kroner. Der var valgfri dressing. Vi nappede en pesto. Grunden var, at vi havde valgt både creme fraiche dressing og en chilimayo til burgeren. Så der var ikke de store overvejelser bag det valg. Salaten var på godt 250 gram. Den var frisk og med brød og smør til. Ud over salat og dressing var der en god blanding af forskellige grøntsager. Heriblandt tomat, agurk, majs, løg, gulerødder, ærter, aubergine, squash, rødbede og rød peberfrugt. En god blandet salat.

Frisk salat med kylling og bacon fra Café Cille

Vores regning

Vi måtte slippe 357 kroner for fire retter. Det var i den grad fair. Vi var tilfredse med stort T. Burgeren var verdensklasse, og til 84 kroner er det sjældent set value for money. De andre retter var også sympatisk prissat. Ikke noget der. Vi var enige om, at vi fik en overraskende god omgang mad for pengene.

Café Cille i Aarhus

Levering

Idéen med takeaway er, at det skal leveres. Det blev det også. Vi gav 69 kroner for leveringen. Leveringen var gennem Just Eat. Prisen for levering var okay. Vi bestilte med levering hurtigst muligt. Der gik 40 minutter, så stod de uden for døren. Sådan skal det være. Fedt, når tingene er i orden, og man bliver overrasket positivt. Maden var varm ved leveringen. Også varmere end vi typisk ser. Sådan. God stil – og fortsæt bare med det!

En ongang takeaway fra Cille

Vores vurdering

Vi var positivt overrasket. Café Cille bestod med bravour i vores bog. Enkle, hjemmelavede retter, hvor smagen slog igennem. Maden var frisk. Der var tænkt over tingene. Noget vi ikke ser så ofte på takeaway-scenen. Derfor er det befriende, når der er nogen, som rammer den rent. Det gjorde Café Cille. Hvis vi gav kokkehuer i forhold til prisen, så ville Cille få fuldt hus for denne levering her. Ingen svipsere. Snorlige til en pris, hvor alle kan være med. Næste gang den står på takeaway i den gode ende af skalaen, så prøv Café Cille.

 

Café Cille

Frederiks Allé 102
8000 Aarhus C
Email: info@cafecille.dk
Telefon: +45 86 12 93 95
Link til hjemmeside

 

Del artikel

Andre læser også