Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Varm og vellykket takeaway fra Café Cille

Af Jan L. Pedersen

Efter en gang takeaway fra en kinesisk restaurant som var langt under det niveau, som vi finder acceptabelt, kan vi i den grad glæde os over, at Café Cille leverer varen. Den fysiske Café Cille ligger i Frederiks Allé på Frederiksbjerg. Det er en flot café, hvor der dagligt kommer mange gæster og spiser.

Menukortet er bredt. De har mange sandwich, pastasalater, bagels, burger, crepes, salater, varme retter og en enkelt dessert.

Vi fandt Café Cille på nettet og bestilte via Just Eats hjemmeside. Vi startede med en Nachos med ost og kylling til 59 kroner. Det var en god stor portion. Osten var med god smag i og kyllingestrimlerne havde en god størrelse.

Nachos med kylling fra Café Cille

Café Cille er kendt for at lave nogle gode burgere, så vi nappede en af dem. En Cilleburger med bacon og ost. Det blev som en menu med råstegte kartofler og en halv liter Coca-Cola. Prisen var 109 kroner. Der var en god stor bøf i burgeren, ikke rosa med gennemstegt. Vi så til vores overraskelse, at der var mange sprøde baconstykker i og ikke de ”normale” skiver. Det talte faktisk op på grund af sprødheden. Bollerne var smurt med en velsmagende hjemmelavet mayo. Der var tilpas med dressing – og på ingen måde for meget.

Burger fra Café Cille

Vi fik også en klassisk lys sandwich. Den med kylling og bacon til 54 kroner. Brødet var sprødt. Der var godt med kylling i og igen rigeligt med bacon.

Sandwich med kylling og bacon fra Café Cille

Næste bestilling var en crepe, ligeledes med kylling og bacon. Den kostede 75 kroner. Her var der tale om en stor og sund crepe med frisk salat og grønt. Dejligt at dressingen kom ved siden af i et bæger. Det gjorde oplevelsen markant højere end hvis den var blandet sammen inden leveringen. Stor ros for det.

Crepe med kylling og bacon fra Café Cille

Som noget nyt bestilte vi en dessert. To pandekager med is og flødeskum til 59 kroner. Isen kom i en boks og var kold – så ros for det. Pandekagerne var ikke varme, men de smagte godt alligevel. Så en dessert fra Cille kan vi godt anbefale.

Pandekager med is fra Café Cille

Madens temperatur ved leveringstidspunktet

Den var okay, forbavsende varm og varmere end vi forventede.

Leveret på aftalte tidspunkt

Ja, maden kom 20 minutter før det senest aftalte tid – det var fint, men alle huset beboer var ikke hjemme, da de ikke troede maden kom så tidligt. Så et godt råd er, at regn med maden kommer cirka 20 minutter før det tidspunkt deres loves i ordrebekræftelsen. Leveringen blev foretaget af Just Eat.

Passer bestillingen – er alt med

Jeps, alt var som bestilt.

Sådan så vores takeaway ud da vi åbnede det - Café Cille

Råvarekvaliteten

Råvarerne fejlede ikke noget. De var tydeligvis i den bedste ende af skalaen. Tilberedningen havde vi heller ikke noget at udsætte på.

Smag og velsmag

Generelt en god smag. Det meste var hjemmelavet og smagen bar præg af det. Så der var intet hovsa over det vi smagte fra Café Cille den dag. Vi var generelt tilfredse.

Pris/kvalitetsforhold

Priserne var fair. Portionerne var pænt store og råvarerne var friske.

Leveringspris

59 kroner.

Emballagen og skånsom transport

Maden kom i bokse. Den så indbydende ud. Der var intet ødelagt. Alt var som det skulle være.

Takeaway fra Café Cille

Vi vil anbefale takeaway fra Café Cille. Vi blev alle rigtig godt mætte og kvaliteten taget i betragtning, er det en fair pris. Maden var godt tilberedt og med stor velsmag. Det er dejligt der er styr på logistikken. Kvaliteten vurderer vi i den øverste ende af takeaway-skalaen.

Café Cille

Frederiks Allé 102
8000 Aarhus C
Telefon +45 86 12 93 95
Mail: info@cafecille.dk
www.cafecille.dk

  [mappress mapid=”59″]

Del artikel

Andre læser også