Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café johan r: Musikhusets café fylder rundt

Af Jan L. Pedersen

Musikhusets café johan r. er i topform på sin 10 års fødselsdag. Musikhusets gæster efterspørger helhedsoplevelser, og omsætningen er forøget markant.

 

Det er 10 år siden, Søren Anker, der er manden bag Turbinehallen, tog over som restauratør i Musikhuset. Her blev husets gæster for første gang budt velkommen i caféen johan r. Siden har de sørget for velsmagende oplevelser til Musikhusets op mod en million gæster, tusindvis af kunstnere og masser af besøgende til konferencer.

 

”Vi er utrolig glade for at være med på Musikhusets rejse om at skabe endnu flere fantastiske og kulturelle oplevelser. Det var en stor dag, da vi for ti år siden fik en aftale på plads med Musikhuset. Vi kan med glæde se tilbage på, hvordan vi har fået forandret og løftet alt vedrørende mad og drikke til at være en super positiv del af den samlede oplevelse i Musikhuset.” siger Søren Anker, der er ejer af Turbinehallen og Malt Fest & Event i Ceresbyen.

Café johan r: Musikhusets café fylder rundt

 

Omsætningen er forøget markant

På de ti år, der er gået, er omsætningen forøget markant. Caféen og restauranten har dermed bidraget til den generelle positive udvikling i Musikhuset.

”Vi har øget antallet af arrangementer i Musikhuset og øget investeringen i den kunst, vi sætter på scenerne markant. Samtidig har vi haft et særligt fokus på alt det, der ligger omkring liveoplevelsen. Vores gæster efterspørger i højere og højere grad helhedsoplevelser. Alt fra god service, praktik og parkering over lækker mad og pausedrinks til selve forestillingen. Alt det, der gør et besøg i Musikhuset til en helt særlig oplevelse” siger Musikhusets direktør Jan Christensen.

 

Nyt brasserie og Ceres tilbage i ølhanerne

Der har været fart på i Musikhusets café og restaurant i de seneste ti år. Musikhuset fik i efteråret et nyt brasserie og bar på første sal i Foyeren under navnet Maestro. Maestro er et uformelt brasserie og cocktailbar, hvor Musikhusets gæster kan nyde et godt måltid mad og en vellavet cocktail før eller efter forestillingen. Sidste sommer fik de udendørs arealer et markant løft med helt nye loungemøbler. De gør det mere attraktivt at nyde en af de mange gratis sommerkoncerter på Musikhusets nye, udendørs scene i Spejlbassinet eller bare kigge på livet i parken året rundt. Senest vendte Ceres og Royal Unibrew i januar tilbage til ølhanerne i Musikhuset med særligt fokus på specialøl.

Café johan r: Musikhusets café fylder rundt

 

Café johan r er opkaldt efter Johan Richter fra det Aarhusianske arkitektfirma Kjær og Richter, som tegnede Musikhuset, der blev indviet i 1982.

 

Café johan r: Musikhusets café fylder rundt

Del artikel

Andre læser også