ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café, legerum og brugt børnetøjsbutik: Minitopolis åbner i Egå

Af Freja Dumont

I morgen, lørdag den 5. februar, åbner Minitopolis. En ny, nemmere og tidsbesparende brugt børnetøjsbutik beliggende i Egå.

Udover at man både kan sælge ud af sine brugte børnesager og købe billigt godt genbrugstøj, vil der også være legerum til børnene samt en lille café.

”Jeg vil gerne vil skabe et børneunivers. I det her børneunivers, vil der først og fremmest være en brugt børnetøjsbutik, som er overskuelig, da vi opdeler alt efter størrelse og kategori.

Vi sørger også for, at alle de brugte varer bliver fordelt ud i butikken under de rigtige størrelser og kategorier, og vi fylder op og tager ned igen. Derfor er det både let at sælge samt at købe hos os.

Alle skal have mulighed for at vælge genbrug til. Og det vil vi gerne bidrage til,” siger Sofie Devantie Hansen, indehaver af Minitopolis.

Café, legerum og brugt børnetøjsbutik: Minitopolis åbner i Egå

Skaber stedet, hun selv manglede

Sofie Devantie Hansen har altid selv købt og solgt brugte børneting.

Men efter hun fik sit andet barn, havde hun svært ved at få afsat tid til at kigge alle stande igennem og hun kunne ikke overskue at sætte sine ting til salg.

”Jeg havde selv brug for et sted, der gjorde det nemmere og som kunne rumme flere muligheder.

Det har jeg forsøgt at skabe med Minitopolis, som gerne skal være et lille univers for alle i familien med vores lille café samt legerum til børnene,” siger Sofie Devantie Hansen.

Café, legerum og brugt børnetøjsbutik: Minitopolis åbner i Egå

Plads til alle i familien

I stedets to legerum kan der leges, udforskes, læres, læses, tumles mm.

“Vi har i samarbejde med vores leverandører sammensat faciliteter til børnenes forskellige behov og til forskellige aldre. Ligeledes vil der både være mere rolige områder og områder til fysisk aktivitet.

Der vil blandt andet være butiksbod, tavlevæg, motorikbane, hyggekroge med bogreoler, kreasted samt mange andre ting. Vi har bevidst ikke sat en aldersbegrænsning, da alle børn er velkomne, hvis de har lyst,” siger Sofie Devantie Hansen.

Caféen byder på forskelligt mad og drikke til både børn og voksne, og sortimentet består bl.a. af boller, kage og andre børnevenlige snacks.

Af drikkevarer er der mulighed for at købe kaffe, the og forskellige kolde drikke til børn og voksne.

Inden for den nærmeste fremtid vil der også blive afholdt  diverse arrangementer, events, hold osv. Hold dig opdateret på Minitopolis’ Facebookside her.

Hvad: Minitopolis åbner
Hvor: Gåseagervej 14, 8250 Egå

Del artikel