ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Romantisk aften: Kendt Aarhus-café inviterer til stort Valentinsevent

Af Freja Dumont

OBS: Eventet er udsolgt. Du kan sende en mail til andrea@sidewalk.dk for at blive skrevet på en venteliste til eventet.

Uanset om man kan lide den amerikaniserede kærlighedsdag eller ej, så kommer vi ikke udenom det: Valentines Day nærmer sig!

Datoen er som altid den 14. februar, og her har mange (… kvinder) store forventninger om, at ens partner gør noget ekstra særligt ud af dagen.

Det ved de heldigvis hos Café Sidewalk, der som noget helt nyt i år har gjort sig ekstra umage for at give lige præcis jer den helt perfekte aften i kærlighedens tegn.

Romantisk aften: Kendt Aarhus-café inviterer til stort Valentinsevent

En hel aften i kærlighedens tegn

I anledningen af Valentinsdag pynter Café Sidewalk hele caféen op med masser af balloner, roser, hjerter og lys, så der kommer den helt perfekte – og måske en smule klichéagtige – stemning. 

Derudover får I serveret en 3-retters menu samt et glas hvidvin, et glas rødvin og en Espresso Martini i løbet af aftenen.

MENU

Forret: Tapas tallerken med pesto, krydder mandler, koldrøget laks, serrano skinke samt smør og hjemmebagt brød og knækbrød samt et glas hvidvin (Riesling)

Hovedret: Rosastegt oksefilet m. sæsonens grønt, pomme anna og bearnaise sauce. Toppet med ærteskud og syltede rødløg samt et glas rødvin (Spatburgunder/Pinot noir)

Dessert: Lavakage drysset med flormelis. Serveret med chokoladesauce, hindbær coulis og vaniljeis samt en Espresso Martini

Der kan tilkøbes velkomstbobler.

Som om det ikke var nok, følger der også en Goodiebag fra Sinful til en værdi af 350 kr. med på dagen. Alt sammen for kun 333 kroner.

Det er altså en vanvittig god pris for at imponere din udkårne, hvis du spørger os! Der er rift om pladserne, så det er bare med at få lagt billet ind på eventet hurtigst muligt.

Du kan booke bord lige her.

Hvad: Valentins-event
Hvor: Cafe Sidewalk,
Hvornår: Tirsdag den 14. februar kl. 17.30-19.30 samt 20.00-22.00
Hvor meget: 333 kroner

Del artikel

Andre læser også