Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café Stardust – Lp’en lever endnu

Af Jan L. Pedersen

Stardust er lukket i dag 

Er du født under Lp’ens storhedstid, eller er du til livemusik, retro indretning og god kaffe? Ja, så har vi et bud på en god kaffe- og musikbar. Stedet hedder Stardust, er 3 år gammel og ligger i den attraktive Klostergade. En ret cool retrocafé med masser af Lp plader. Udover god kaffe og et varieret lokalt ølkort er Stardust kendt for sine små livekoncerter, flere af gæsterne spår at Stardust kan gå hen og blive et nyt Bent J.

 

 

Café Stardust byder på følgende:

  • Friskmalet kaffe og mange varianter – 2Go kaffe
  • Lokalt ølkort – flaskeøl til fornuftige priser
  • Livemusik med små bands – se mere på http://stardustcafe.dk/category/events/
  • Lp butik sammen med Caféen – total nostalgi
  • Central beliggenhed i det hippe Klostergade
  • Ret cool retrostil – hygge og en rolig atmosfære
  • God akustik og altid stille baggrundsmusik – god til små møder
  • Billige priser og god og grundig servering
  • Second hand musikbøger er en del af sortimentet

Vi mødes relativ ofte til en kop kaffe på Stardust, og var lige forbi i dag for at drikke dagens tredje kop kaffe og Café latté. Stardust er en lidt anderledes kaffebar eller måske retter Café.

Café Stardust – Lp’en lever endnu

Det meste af kaffen og maden er økologisk, måske også de to nybagte croissanter jeg fik. Grovbollen koster 20 kroner hvis du køber den sammen med en kop kaffe. Croissanterne koster kun 10 kroner sammen med en kop kaffe, og det er nok byens bedste pris. De økologiske kager og chokolader er også velsmagende. Det er tydeligt at de fleste gæster komme for at drikke kaffe og ender med at købe lidt at spise til kaffen. Du skal ikke besøge Stardust for madens skyld. Det er kaffen, den særlige stemning og indretning der gør stedet spændende.

Café Stardust – Lp’en lever endnu

Det der gør Stardust cool, er at der komme så mange forskellige typer, ikke noget mainstream her. Caféen har noget internationalt over sig, lidt ligesom en lille kaffebar i London eller Paris. Alle stole og borde er forskellige, hvilket passer godt til caféens image.

Café Stardust – Lp’en lever endnu

Ud over kaffen er det altid spændende lige at kigge på udvalget af Lp’er. Det sker man lige kommer til at købe et par stykker med hjem, selvom det nok ikke er det mest fornuftige at købe i disse iTunes-tider.

Livemusikken er starter nogle gange allerede kl. 14, så der er rig mulighed for at mødes der efter aften eller imens mand er på arbejde. Det er vel ikke forbudt at høre Livemusik mens man arbejder?

Under Aarhus Festuge er Stardust et godt sted at besøge, især fordi det ligger så tæt på Klostertorv og man kan sidde ude på fortovet og høre livemusikken fra Klostertorv. Dog er de udendørs siddepladser yderst attraktive, især når solen er fremme.

 

Stardust
Klostergade 58
8000 Aarhus C
Telefon 86 13 40 00
Mail: info@stardustcafe.dk
Besøg Hjemmeside
 

Del artikel

Andre læser også