Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Café Stedet – Frisk og god, med plads til forbedringer

Af Line Ingwar Karlsen

Det er ikke ligefrem den gode mad, Brabrand er kendt for. Dog med et par undtagelser. Vi kendte ikke Café Stedet, og fandt senere ud af, at caféen ligger i hjørnet ved indgangen til City Vest. Stedet ligger samme sted, som tidligere tiders Cafe Corner gjorde. Men det er på ingen måde et minus. Vi bestilte noget takeaway på Just Eats bestillingsportal. Vi tog lidt af hvert, bare for at teste bredden.

Café Stedet - City Vest i Brabrand

Saftig bøf – men uden saft

En tør bøf på kanten af skamstegt. Fin bolle med fylde. Tomaterne var vandede. På ingen måde positivt. Drop dem for eftertiden, da de ikke gør noget godt i en burger. Sprød bacon var et hit. Smagen var god. Den var harmonisk. Bollen var for alvor god. Det havde tyngde og kant. Det grønne var frisk. En god burger, dog uden vi faldt bagover af begejstring.

En saftig burger fra Café Stedet i Brabrand_

Mexican – super god burger på nær bøffen

Burgeren var med jalapenos, og baconen var godt sprød. Bøffen var desværre også tør her. Synd for helheden. Alt uden om bøffen var rigtig godt. Og bedre end forventet. Burgeren var krydret, men ikke for meget. Der var sprøde nachos i. De var ikke bløde. Salsa med medium styrke. Ud over det var der rødløg. En habil burger, som gjorde det godt, selv om den var bagud på point fra starten. En knastør bøf gør ikke noget godt ved nogen.

Mexican burger fra Café Stedet i Brabrand_

Totalt retro

En rejecocktail med snittede agurk, snittede asparges, citron, tomater og en thousand island dressing. Hvorfor, eller hvorfor ikke. En overraskende god omgang. Rejerne var fine, dog lidt vandede. Tilbehøret var pivfrisk. Smukt. Dressingen var i et separat rum, så det hele ikke var sjasket til. God stil og ros for det.

En rejecocktail fra Café Stedet i Brabrand_

Overraskende god

Grillet sandwich med kylling, bacon og basilikumpesto. Brødet var godt og lunt. Groft brød, men på den gode måde. Det mættede skam godt. Der var nok kød i den. Sprødt bacon, som rent faktisk var sprødt. Kyllingen var lidt svag i det. Den virkede ikke helt frisk. Pestoen blev overdøvet lidt af karrydressingen. Grunden var, der var for lidt pesto i forhold til dressing. 53 kroner betalte vi for den her. Det var en fair pris.

Grillet sandwich med kylling, bacon og basilikumpesto fra Café Stedet i Brabrand_

Frisk salat med svag kylling

Salat med kylling. Igen en for svag kylling i forhold til salaten. Fetaost, gulerod, oliven, ananas, majs, lidt broccoli, agurk, rødløg og pasta. Alt var frisk. Det var tydeligt at se. En flot portion, men lidt mere kylling gjorde ikke noget. 57 kroner måtte vi slippe. Det er ikke noget fund til prisen. Men acceptabelt.

Kyllingesalat fra Brasserie Belli

Helt igennem en anstændig sandwich

Den var med skinke og gode, store stykker mozzarella. Skinken var mør, og let at bide over. Agurk og almindelige, lidt vandede tomater. Soltørret tomater i verdensklasse. . Der var chilidressing i. Den smagte dog ikke særlig meget af chili, var vores dom.

 Sandwich med skinke og gode, store stykker mozzarella fra Café Stedet i Brabrand_

En god, stærk omgang

En lun grillet sandwich med salsa, nachos, ost, tomat og jalapenos. En stærk omgang. Men den skulle også være hot – og det var den. Osten var dejlig fed, og der var nok af den. Bestil den her, hvis du er til en stærk omgang.

Grillet sandwich med salsa, nachos, ost, tomat og jalapenos fra Café Stedet i Brabrand_

Et stjerneskud – eller det der ligner

En ny version af et stjerneskud. Normalt er det en paneret rødspættefilet og en dampet rødspætte. Men ikke her. To stykker paneret fisk var der i stedet for. Snittede agurker. Lidt sort rogn, og en form for skaldyrsdressing. Brødet var godt ristet, hvilket var et plus. Skuddet smagte okay, men heller ikke mere. Lidt mere omhyggelighed, og det var kikset med to panerede spætter. Et bud var, at de var ovnbagte, og desværre ikke smørstegte, som de burde have været.

Stjerneskud fra Café Stedet i Brabrand_

Vores regning

Vi betalte 594 kroner for aftenens måltid. Det er en fair pris. Vi var en familie på fem, som fik mad her. Maden var overordnet god, og vi følte, vi fik, hvad vi betalte for.

Leveringen blev foretaget af Just Eat og kostede 59 kroner. Vi havde bestilt den hurtigst muligt, og den kom efter fem kvarter. Det var fair, og godt en halv time før vi regnede med. Der kom en sms fra Just Eat med forventet leveringstidspunkt. God stil.

 

Vores vurdering

Alt i alt en anstændig omgang. Vi var ikke helt oppe at ringe. Men det var en god omgang til prisen. Maden var varm. Den kom til tiden, og det hele var med. God start. Vi tøver ikke med en anbefaling. Dog ikke en af de store. Maden var okay. Alle var tilfredse, men ikke jublende tilfredse. Måske skyldtes det, at vi fik det, vi forventede. Og heller ikke mere. Maden var klart bedre, end meget af det takeaway vi får. Café Stedet har gennemgående gode råvarer og god stil. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi får mad fra Café Stedet i Brabrand

 

Café Stedet

Gudrunsvej 7
8220 Brabrand
Email: cafestedet@yahoo.dk
Telefon: +45 86 85 60 00
Link til hjemmeside

 

Del artikel

Andre læser også