Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cafe Støj: Ny cafe i Aarhus vil forstyrre folk

Af Jan L. Pedersen

En ny cafe har netop åbnet dørene for enden af Jægergårdsgade ved Sydhavnen i Aarhus. Navnet er Cafe Støj, og trioen bag cafeen har konceptet klar i forhold til at skabe en anderledes cafe i Aarhus. 

 

”Vi vil gerne forstyrre vores gæster, altså på en god måde. Vores gæster skal mærke, at de bliver mødt og taget rigtig godt imod, det sætter vi selv pris på, når vi går ud. Kort sagt, så har vi egentlig bare lavet et sted med alle de ting, vi selv blive glade over, når vi er på cafe eller i byen for at spise og høre musik. Derfor er Cafe Støj et nyt tiltag, som ikke findes i forvejen her i byen,” forklarer Steffan Trie, medejer af Cafe Støj. 

 

Vil skabe oplevelser i hverdagen

De tre ejere, Steffan Trie, Ole Bach og Claus Quiding kender hinanden gennem flere år, og de er bl.a. medstiftere af Odder Little Culture Club, som gennem de seneste tre år har arrangeret koncerter i Odder med stor succes. Steffan Trie har erfaring som restauratør, da han har ejet Cafe Ziggy/Sidewalk og London Bar. Claus Quiding er selvstændig kommunikationsrådgiver med særligt speciale i restauranter, fødevarer og kultur. Ole Bach kommer fra en stilling som socialpædagog i Aarhus Kommune, og han skal nu varetage opgaven som daglig leder af Cafe Støj. 

 

”De erfaringer vi har gjort os i Odder, tager vi med ind på Støj. Vi er vilde med at forstyrre folk kulturelt, altså give dem oplevelser, som de ikke havde forventet, og det gælder ikke bare i forhold til den musik, vi præsenterer for dem, det handler også om at skabe de perfekte rammer og den lækre mad- og drikkeoplevelse. Det at skabe et sted, der giver glæde og oplevelser til vores kunder, det er min drivkraft,” forklarer Ole Bach.   

 

Køkkenet har et lækkert udvalg bestående af bl.a. tapas (kød eller fisk), paninis og salater. 

 

International kvalitet

Cafe Støj er cafe hele dagen, og efter aftensmaden omdannes den til et intimt spillested. På scenen vil der komme store og små musikalske stjerner, både lokale, nationale og internationale, samt foredrag. Hver torsdag har den aarhusianske jazzmusiker Kristian Leth sammensat et program under navnet Leth’s Jazz, hvor han med sit store netværk ind i jazzverdenen har tiltrukket verdensnavne til den lille nyåbnede cafe. Første koncert er med den svenske jazzpianist Jan Lundgren, der har mere end 50 albums bag sig og tusindvis af koncerter rundt i hele verden. 

 

Cafe Støj: Ny cafe i Aarhus vil forstyrre folk

 

”Vi har et stort netværk, som vi kan trække på i forhold til at tiltrække musikere. Det betyder, at kunstnere der normalt spiller i Musikhuset, også indimellem kan opleves på Cafe Støj. Vi satser på en bred vifte af genrer, så der er musik for enhver smag i løbet af måneden. Vi har et særligt ønske om også at give plads til de fremadstormende musikere, som Aarhus er fyldt med. Derfor har vi igangsat et samarbejde med Konservatoriet og Lydhavnen, for derigennem at rekruttere unge musikere til vores scene,” fortæller Claus Quiding.   

 

Cafeen vil have åbent fra kl. 9.00 om morgenen og til sen aften, hvor der vil blive serveret morgenmad, frokost og aftensmad. Så ofte som muligt vil der være kulturelle indslag i cafeen i form af koncerter eller foredrag. Menu og koncertprogram kan findes på www.cafestøj.dk eller på Cafe Støjs facebookside her: 

 

Fakta:

Cafe Støj, Jægergårdsgade 150, Sydhavnen 8000 Aarhus C

 

Morgenmad: Morgentallerken med øko. æg, nybagte øko boller, øko. ost fra Thise og hjemmelavet marmelade. Nybagte øko. Boller m. ost, marmelade eller pålægschokolade.  

 

Frokost: Tapas Kød eller Fisk. Paninis. Salater. Fiskefrikadeller. Snacktallerken.

 

Aften: Tapas Kød eller Fisk. Salater. Fiskefrikadeller. Snacktallerken.

 

Koncerter: Se musikprogrammet på Cafestøj.dk (Billetter i forsalg)

 

Jazz-koncerter: Leth’s Jazz hver torsdag. (Billetter i forsalg)

 

Åbningstider:
Man-ons: 9-22
Tors-lør: 9-00
Søn: Lukket.

 

Del artikel

Andre læser også