Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Californisk mad og cocktails: Nu åbner ny restaurant på Aarhus Ø

Af Freja Dumont

Duften af havvand tilsat en skøn udsigt, et muntert selskab og en lækker servering. Fra torsdag den 1. juni kan du tage forskud på sommerens gyldne stunder på kanten af kajen ved Bassin 7 på Aarhus Ø.

Her fejrer restaurant Surfside nemlig sine nye lokaler med udendørs servering.

”Vi er så vilde efter at komme i gang. Og da lokalerne først er helt klar om nogle uger, så har vi valgt at tage hul på festlighederne udendørs, hvor vi dækker op til fest med langborde og bænke på kajkanten.

Torsdag den 1. juni serverer vi kun drikkevarer. Men allerede fredag, lørdag og søndag tilbyder vi også udvalgte retter fra det kommende menukort,” siger Mads Krogsholm, der er en af ejerne bag den nye restaurant, i en pressemeddelelse.

Inspireret af The Golden State

Surfside er inspireret af Californien, og der er lagt op til gyldne stunder både i indretning, stemning og menukort.

”Californien er en smeltedigel af madkulturer, som med påvirkning fra blandt andet Mexico og Asien har givet det amerikanske køkken et helt nyt touch.

Det bringer vi til Aarhus, og menukortet vil rumme mange spændende smage fx. grillet fisk og kylling med et stort udvalg af tilbehør, Lobster Mac’n’Cheese (en pastagratin med hummer) og naturligvis Cioppino – californiens legendariske gryderet med friske fisk og skaldyr i en smagfuld suppe,” siger Mads Krogsholm.

Det endelige menukort træder i kraft ved restaurantens officielle åbning sidst i juni. Indtil da vil stedets Instagram og Facebook vise, hvad køkkenet serverer de enkelte dage. 

Står bag andet populært sted i byen

Det er folkene bag restaurant Halibut, der med Surfside åbner endnu et spisested på Aarhus Ø.

Også her med en afslappet og personlig stil, som passer til den feriestemning, der præger dagligdagen ved Bassin 7.

”En pre-opening med udendørs servering er perfekt her. Så kan vi møde vore gæster og finde os til rette i køkkenet i weekenderne, mens håndværkerne får lov at gøre lokalerne færdige på ugens første hverdage,” siger Mads Krogsholm.

Da de første åbningsdage falder sammen med Ocean Race sender Surfside lørdag den 3. juni en særlig hilsen til søens folk. De Lystige Sømænd underholder mellem kl. 15 og 19 med sømandsviser og fællessang, så der bliver ’solskin om bord’.

Del artikel

Andre læser også