ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Klar til EM: Camping ved åen viser alle kampe og åbner solterrassen

Af Mathilde Mågård Hansen
Foto PR
Foto PR

Euro 2021 er over os, og i den anledning har folkene bag Minigolfbaren Camping valgt at gå all in på fodbold, mad og fest. Her får du ægte EM sommer vibes rundt om udebaren.

Er du rigtig god til at gætte resultater, kan til danmarks kampe samt i knock out kampene være med i lodtrækningen om et gavekort på 250 kroner og endda en rejse til en Euro-destination til en værdi af 10.000 kr.

Klar til EM: Camping ved åen viser alle kampe og åbner solterrassen
Foto PR

All-in på bold

Hos minigolfbaren, Camping, har de oplevet ekstrem opmærksomhed og et stort behov efter den gode stemning fra gæsternes side efter genåbningen af landet.

”Vi ser os selv som en minigolfbar men også et hang out, hvor folk kommer for at fyre den af og hygge sig. Derfor åbner vi naturligvis udebaren og vores kæmpe solspot, så man kan få den fulde gå ud-oplevelse henover sommeren,” siger minigolfchef, Karin Kierstein og fortsætter:

”Vi havde egentlig tænkt os kun at vise enkelte kampe, men efterspørgslen efter fodbold og minigolf har været enorm, så nu har vi valgt at  vise alle vigtige kampe og naturligvis Danmarks kampe, alle med lyd.”

I anledning af EM har Cocks & Cows også sammensat specielle Euro-menuer med burger, side og dip og to øl eller drinks for 248 kr.

Husk at du med fordel kan forudbestille, så du kun skal tænke på bold på dagen.

Klar til EM: Camping ved åen viser alle kampe og åbner solterrassen

Gæt resultatet og vind rejse

Til alle danmarks kampe samt i knock out fasen hver ker der sat en konkurrence op blandt gæsterne,  på tværs af camping og Cocks and cows, hvor man kan gætte resultatet.

Ud af de rigtige svar trækkes der på dagen lod om et gavekort på 250 kr. på alle steder.

Alle, der har deltaget i konkurrencen i løbet af hele turneringen, deltager desuden i lodtrækning om en rejse til en Euro destination til en værdi af 10.000 kr. Vinderen trækkes på finaledagen og annonceres lige efter.

Hvad: EM hos Camping
Hvor: Aarhus Camping, Åboulevarden 9.
Hvornår: Fra den 11. juni til den 11. juli 2021
Hvor meget: Euro menu til 248 kr.
Hvordan: Læs mere og book her og hos Camping her.

Del artikel