Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Få en bid af Barcelona: Folkene bag CANblau åbner nyt spisested

Af Freja Dumont
OBS! Billedet er animeret, men giver et indtryk af, hvordan L' Cobert de CANblau kommer til at se ud.
OBS! Billedet er animeret, men giver et indtryk af, hvordan L' Cobert de CANblau kommer til at se ud.

Barcelona er et mekka for madelskere. Og netop den catalonske hovedstads madscene er den helt store inspirationskilde hos byens nye spisested L’Cobert de CANblau, der slår dørene op til marts.

Det er folkene bag aarhusianernes favorit tapasrestaurant CANblau, som står bag det nye spisested på M.P Bruuns Gade.

Og ligesom CANblau kommer L’ Cobert også til at kredse om det spanske køkken.

Men hvor CANblau i Frederiksgade serverer mere innovative typer tapas, vil L’ Cobert koncentrere sig om autentisk og traditionel spansk tapas samt god vin, sherry og sangria.

”Med L’Cobert de CANblau forsøger vi at skabe et lille hverdagshelle inspireret af den stemning, du bliver mødt af på en lokal tapasbar i Barcelona.

Tanken er, at folk bare kan droppe ind, slå sig ned i baren ved det åbne køkken, få en snak med kokken og nyde et glas sangria og en let anretning.

Samtidig bliver det også muligt at sidde ved vores borde og nyde en hel aften med flere forskellige anretninger og god vin til,” siger Marc Bjørn til MigogAarhus, som sammen med Troels Riisbrich Underlien og Jimmy Holm ejer den nye tapasbar.

Det bedste fra Spanien

Når du til marts kan træde ind i det aflange lokale på M.P Bruunsgade vil du blive mødt af spansk charme og stemning.

Skinker hænger fra loftet, baren er placeret ved det åbne køkken, væggene er dækket af mosaik og menukortet indeholder alle de bedste og traditionelle tapasretter lige fra croquetas og charcuteri til panko-rejer og patatas bravas.

Få en bid af Barcelona: Folkene bag CANblau åbner nyt spisested
OBS! Billedet er animeret, men giver et indtryk af, hvordan L’ Cobert de CANblau kommer til at se ud.

Navnet L’Cobert de CANblau kan lidt friskt oversættes til ”CANblau i en boks”, hvilket passer meget godt til stedets take away-del, som også kommer til at være en central del af konceptet.

Udover take away-retter finder du også et lille udsalg i tapasbaren, som bl.a. byder på lækkerier i form af egen-importerede skinker, lækre spanske oste, oliven, vin, olivenolier, pølser og meget mere.

Til at skåle i vil der bl.a. være tre forskellige slags sangria, cherry, spanske øl og masser af god vin. Spisestedet holder åbent hver dag til aften og fredag til søndag vil det også være muligt at få frokost.

“L’Cobert skal være et levende sted, og når vi kommer ordentligt i gang, vil vi også gerne invitere til forskellige arrangementer med eksempelvis levende musik, stand-up og aftener med salsa og sangriasmagninger” siger Marc Bjørn.

Kunne du tænke dig at få en forsmag på, hvad byens nye spanske oase kan tilbyde, afholder L’Cobert en “soft opening” den 4.-6. marts, hvor du kan spise på stedet til halv pris (drikkevarer ikke inkluderet). Reservation af bord sker på mail marc@canblau.dk

Hvad: L’ Cobert de CANblau åbner i Aarhus
Hvor: M.P Bruunsgade 22
Hvornår: Soft opening den 4.-6. marts