Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

De gør det godt: CANblau: Forkæl dig selv på Smukfest med tapas (og cava)

Af anders@sommersangdigital.dk

Solen går så småt ned over SmukFest og en festivalgæst ved siden af os udråber (med en CANblau tapas-platte i hånden): “Det er dét her, der gør SmukFest enestående: De skriggrønne bøgetræer med solskin på og en blå himmel i baggrunden – og så muligheden for tapas og cava på festival!

De gør det godt: CANblau: Forkæl dig selv på Smukfest med tapas (og cava)

På festivalens tredje dag beslutter vi os for at være gode ved os selv. Derfor besøger vi aarhusianske CANblau, der serverer kolde og varme tapas-retter i god klasse ved Sherwood.

CANblau smukfest

Vi bestiller en platte til 130 kroner. Platten kommer med jamon serrano, rejer, CANblaus egen pølse samt pommes frites, serveret med hjemmelavet ketchup og aioli. Serranoen er af høj kvalitet og så mør, at den nærmest smelter på tungen. Pølsen smager slet og ret superb. Let krydret, let røget og med en dejlig fedme.

CANblau smukfest

Sidst byder de store krydrede rejer, med purløg og aioli på toppen, også på en dejlig oplevelse. Det kan lyde besynderligt at tale om møre rejer – men det er de. Lækkert kød! De tre tapas-retter bindes fint sammen med pommes fritterne. Hertil især den dejlige hjemmelavede ketchup med chili, og den lækre kraftfulde aioli.

 

Vi får også den varme tapas; grillet okse med tomat, artiskok, brødcroutoner og karse på toppen. Kødet er dejlig rødt, hvilket giver både konsistens og smag (70 kroner).

CANblau smukfest - Aarhus Update

Prisen kan selvfølgelig ikke sammenlignes med mange af de andre spisesteder på festivalen – men det kan råvarerne eller kvaliteten heller ikke. Vi smiler mens vi indtager de forskellige tapas-retter fordi det kan smages, at både råvarerne og forberedelsen heraf er i høj kvalitet.

 

CANblau gør det muligt at forkæle dig selv, med deres fulde fokus på tapas. Tak for det, og en stor anbefaling herfra!

Findes ved: Sherwood

CANblau smukfest

Del artikel

Andre læser også