ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cebolla Verde: Smagfuldt, med plads til forbedringer!

Frederiksbjerg fik for et stykke tid siden endnu et take-away sted, og denne gang i den sunde genre. Cebolla Verde hedder stedet, som ligger i M.P. Bruuns Gade. Cebolla Verde er spansk og betyder i alt sin enkelhed; ‘Grønt løg’.

 

Menukortet

Hos Cebolla Verde serveres der; Salater, sandwich og suppe. Menukortet består af 5 forskellige slags salater, 5 forskellige slags sandwich og en dagens suppe.

 

Et hurtigt blik ned i køledisken denne eftermiddag, gav hurtigt klarhed omkring, at råvarerne er af høj kvalitet hos Cebolla Verde. Kyllingen var fileter, der var skåret i mindre stykker, og langt fra det tarvelige industrikylling man får i sine sandwich mange andre steder. Den varmrøget laks bar præg af saft og friskhed, og tunsalaten var uden tvivl hjemmelavet.

 

Brødet er hjemmebagt surdejsbrød samt stenalderbrød. Suppen er dagens suppe, som varierer omkring hver 3. til 5. dag.

 

Fint førstehåndsindtryk

Der var andre kunder, der havde valgt Cebolla Verde denne sene eftermiddag. Jeg bliver mødt af en smilende ekspedient (som også er stedets ejer), som er i fuld gang med at lave salat og sandwich. Jeg får at vide, som noget af det første, at han er klar til mig inden længe.

Cebolla Verde: Smagfuldt, med plads til forbedringer!

Manden bag disken er smilende og befriende ligetil, og går ikke af vejen for en snak med sine kunder. Dette er med til at gøre førstehåndsindtrykket rigtig godt.

 

Dagens bestilling

Tiden er kommet til, jeg skal afgive min bestilling. Jeg er kommet frem til følgende; To salater; en Caesar(65 kroner) og en Quinoa(60 kroner), en tunsandwich samt græskarsuppe. Ekspedienten går i krig med bestillingen, og vi får os en god snak samtidig.

Cebolla Verde: Smagfuldt, med plads til forbedringer!

Synet bedrager

Indrømmet, jeg var noget nervøs på Cebolla Verdes vegne, da jeg kiggede ned i disken. Udover kyllingen, laksen og tunsalaten, var der ikke meget i disken, der fik optimismen til at blomstre. Det så ærlig talt lidt kedeligt ud…

Cebolla Verde: Smagfuldt, med plads til forbedringer!

MEN, synet bedrager hos Cebolla Verde, for de formår at få rigtig meget smag og sprødhed i deres salater, hvilket gør dem til en rigtig lækker takeaway løsning. I modsætning til mange andre salatbarer, så bliver ingredienserne sammen med dressingen hældt op i en stor bowle, og to stk hænder iført handsker, selvfølgelig, begynder nænsomt at vende og dreje ingredienserne rundt i bowlen. En lækker måde at tilsikre, at alle ingredienser bliver vendt i den valgte, meget lækre, hjemmelavede dressing/olie og en måde at få meget lækre og smagfulde salater på. Suppen var enorm smagfuld og smagte virkelig dejligt, lækker cremet og med bid.

 

15% på takeaway-ordre

Mens han er i gang med min bestilling, kommer der to piger ind. De sætter sig høfligt og venter på, det bliver deres tur. Efter noget tid siger ekspedienten til pigerne, at der desværre kommer til at gå omkring 15 minutter, inden han er klar til dem.

 

De siger, de har bestilt over nettet, og han udbryder ”dét skal I da sige som det første. Jeres mad er klar. Det må I altså love mig, I gør fremover”. Pigerne får deres mad med det samme og går glade ud ad døren.

 

Hos Cebolla Verde får man 15% rabat på ordre, der bestilles online. Smart tænkt, for det giver mulighed for at udfylde tomrummet, når der er tomt i butikken til at forberede ordre, som derefter sættes på køl og er klar til kunden uden ventetid.

 

Plads til forbedringer

Det var ikke alt, der sad lige i skabet denne dag. Desværre. Tunsandwichen blev serveret i surdejsbrød i stedet for stenalderbrød, som beskrevet på menukortet. Sjusk. Da jeg gjorde ekspedienten opmærksom på dette, tilbød han mig straks at lave den om, men jeg afviste dog.

Cebolla Verde: Smagfuldt, med plads til forbedringer!

Græskarsuppen, som jeg bestilte og betalte for, manglede da jeg kom hjem. Den kom aldrig længere end i posen bag disken. Sidst men ikke mindst, så var surdejsbrødet alt for fremtrædende. Der var rigtig meget brød til knap så meget fyld, og det var ærgerligt, for tunsalaten smagte himmelsk, dejlig cremet og godt afstemt med kapers. Den forsvandt bare fuldstændig mellem alt det brød… Øv, øv og øv!

 

Det skal siges, at da jeg ringede for at oplyse omkring suppen, blev jeg taget imod af en meget glad mand. Han var så ked af, at den var smuttet, og havde overvejet alle sine muligheder for, hvordan han kunne finde mig/få fat på mig, således han kunne gøre det godt igen. Jeg fik lov at hente en ny dagen efter, samt en ekstra salat som plaster på såret… God stil!

 

Vores mening

Cebolla Verde formår, til trods for det relative sparsomme udvalg i disken, at lave rigtig lækre og smagfulde salater. Råvarerne er prioriteret i form af kvalitet og friskhed, hvilket kan smages. Derudover er de fremstillet i tæt samarbejde med ejeren selv, og produceres kun til Cebolla Verde, en anden måde at skille sig positivt ud på, når nu konceptet er relativ simpelt. Quinoa salaten var dagens klart bedste salatvalg. Ingen kød, men masser af smag. De syltede rødløg og pestodressingen sad lige i skabet. Suppen denne dag var fremragende.

 

Lidt gode råd herfra; mindre fremtrædende brød til sandwichene. Når ingredienserne er så lækre, er det synd at nedtone dem pga så meget brød. Sørg for, menukortet er opdateret i forhold til, hvad der kan bestilles.

 

Til trods for de ting, der ikke helt fungerede denne dag, så får Cebolla Verde en anbefaling med. Primært på grund af salaterne og suppen. Priserne er også fornuftige. Fra 55 til 70 kroner for en salat. 45 til 60 kroner for sandwich og 55 kroner for dagens suppe.

 

Jeg ser frem til at komme tilbage og afprøve de nye sandwich.

  

Cebolla Verde

M.P. Bruuns Gade 46
8000 Aarhus C
Website

 

 

 

Del artikel