Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Chef Holmgaard: Få hjemmelavet mad til en hel uge leveret til døren 

Af Line Ingwar Karlsen

COVID-19 har lært mange af os at tænke anderledes. Det gør, at der for eksempel på  takeaway-området er sket meget godt nyt. En af dem, som har meldt sig på banen for hjemmelavet takeaway, er Chef Holmgaard. Maden er frisklavet og vakuumpakket. Der er altid mindst 70% økologiske råvarer i måltiderne. Maden skal blot varmes op efter en enkel anvisning. Det kan alle finde ud af, så nemt er det. Holdbarheden på maden er mindst 6 døgn fra leveringstidspunktet, vel at mærke hvis det ligger i køleskabet.

 

Valgfrihed – supper, fisk, kød, vegetar, brød, kager og juice

Udvalget skifter alt efter årstiden, og ingen ved, hvor længe de er på menuen. Det afhænger af råvarerne, og kvaliteten af dem. Hvis der ikke kan hentes den bedste kvalitet udgår retten fra sortiment. Som eksempel på nogle af retterne kan der nævnes porresuppe, græskarsuppe, laks, pizza, forskellige croustillanter, oksekødsgryde, kalveinderlår, svinekæber, forskellige salater, hjemmelavede flødeboller og friskpressede juicer.

 

Priserne afspejler råvarerne 

Meningen med Chef Holmgaard er, at der skal være noget for alle. Retterne er som udgangspunkt ikke dyre, og det er råvarerne, som bestemmer prisen. Udover det, så er 70% økologisk. Priserne starter ved 39 kroner for en suppe, og hovedretterne koster 99 kroner inklusiv det hele. Så ved to retter kan det gøres for 140 kroner om dagen. 

 

 

Levering lørdag formiddag

Maden bliver leveret i termokasser, så maden er kold. Den er lige til at sætte i køleskabet, hvilket den også skal. Maden skal bestilles inden tirsdag klokken 20 for at få det leveret lørdag formiddag inden klokken 12. 

 

Konceptet er gennemtænkt, og der er fokus på madspild og bæredygtighed. Det afspejles blandt andet på den måde, at man først laver ugens mad, når man ved præcis, hvor mange bestillinger der er. Dermed undgår man madspild, hvilket bør trække op. 

 

Nemt at varme maden op i en ovn

Nogle af de eksisterende måltidskasser, der i dag findes på markedet, kan være ufleksible og tager lang tid at forberede og tilberede. Det kan være en udfordring at kaste sig ud i, og tidskrævende. Sådan er det absolut ikke hos Chef Holmgaard. Her skal maden blot varmes i ovnen i omkring 20 minutter. Det er også grunden til postulatet; at maden ikke kan tilberedes forkert, hvis man altså følger anvisningen.

 

Base i Skødstrup, men leverer til hele Østjylland

Der er mad til en hel uge ad gangen, hvis man bestiller det. Der kan også bestilles til færre dage, hvis det ønskes. I det hele taget er konceptet fleksibelt, og det er lige startet, og nu vil folkene bag lige se, hvordan det bliver taget imod. Navnet, Chef Holmgaard, kommer sig af, at lokalerne ligger på gården Holmgaard i Skødstrup.

 

Retterne kan ses og bestilles her:

 

Chef Holmgaard

Skovlundvej 12
8541 Skødstrup
Mail: kontakt@chefholmgaard.dk
Telefon: 26 27 90 26