Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Chido Mexican Grill: Stærkt sommertilbud på dagens ret til 50 kroner

Af Jan L. Pedersen

Chido Mexican Grill i Mejlgade og Frederiks Allé, byder deres gæster ind til lidt af en tilbudsuge, hvor der hver dag er en ny ret fra det mexicanske menukort til kun 50 kroner. Tilbudsugen starter på mandag d. 1. juli og kører frem til søndag den 7. juli.

 

Uge 28 bliver en uge, hvor alle aarhusianere får muligheden for at få en vaskeægte mexicansk oplevelse. Hos Chido har de virkelig strammet sombreroen og byder på pænt stærke smagsoplevelser til små priser. Chido byder på en ny daglig ret til en lav pris – 50 kroner – og tilbuddet gælder hele dagen.

Man kan med fordel forudbestille online for at undgå køen, ellers kan der naturligvis som altid bestilles i restauranten.

 

  • Mandag byder på Fitness Bowl – Chido’s mest populære bowl med chipotle-marineret kylling, pico de gallo og handsmashed guacamole.

 

  • Tirsdag er der tilbud på Spicy Pork burrito, som blandt andet indeholder langtidsbraiseret mexicansk pulled pork og hot sauce.

 

  • Onsdag er Veggie-dag med valgfri burrito eller bowl. Kom og prøv vores mexicanske retter. Man kan vælge imellem chipotle marineret tofu eller gå med de traditionelle black beans og pinto bønner.

 

”Med sommersolen på plads og eksaminerne overstået for de mange studerende i aarhus, så synes vi at det er oplagt at give vores trofaste gæster lidt lækkert her i sommervarmen. Derfor tilbyder vi hele ugen et nyt tilbud hver dag”, fortæller Mathias Nyhuus, driftsdirektør Chido Mexican Grill. Han fortæller yderligere om retterne: 

 

  • Torsdag finder vi personalets klare favorit – Staffs favourite med en kombi af en masse populære sager som ølbraiseret barbacoa (oksekød), guacamole, barbeque, feta og knuste sprøde tortillachips.

 

  • Fredag hedder retten Holy Guacamole, Chido’s bestseller siden dag et og ikke uden grund. Det er to gange handsmashed guacamole kombineret med chipotle marineret kylling. En sikker vinder!

 

  • Lørdag holder vi fest med El Barrio BBQ, som er ølbraiseret slow cooked oksekød med barbeque og knuste chips. Det vil du ikke fortryde.

 

  • Søndag slutter Chido tilbudsugen af med Nachorito, den perfekte hangover cure. Cremet hjemmelavet quesosauce kombineret med kylling og masser af sprøde knuste chips.

 

”Hos Chido glæder vi os til at tage imod alle de kunder, som på egne smagsløg skal opleve, hvordan autentisk og veltilberedt 6-stjerners mexicansk mad smager. Alle er velkommen og vi glæder os til at betjene en masse sommerglade aarhusianere” afrunder Mathias Nyhuus. 

 

Se mere om Chido Mexican Grill her: 

 

Chido Mexican Grill: Stærkt sommertilbud på dagens ret til 50 kroner

 

 

Del artikel

Andre læser også