Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Chippendales smider hæmningerne i Musikhuset

De verdensberømte storcharmører vender tilbage til Aarhus og smider kludene på scenen i Store sal. Billetsalget begynder i dag klokken 10.00.


Temperaturen og kvindeskrigene stiger med garanti til nye højder, når stripteasens konger endnu en gang indtager scenen i Musikhuset. Til september næste år står Chippendales klar til at gøre publikum bløde i knæene, når de verdensberømte amerikanere vender tilbage til Aarhus med showet About last night.

Chippendales

Der er lagt op til den ultimative tøseaften, når de amerikanske drengerøve gæster Musikhuset med alt, hvad det indebærer af iturevne t-shirts og bar hud. Musikhusets egen statistik fra tidligere shows viser ikke overraskende, at over 95 procent af gæsterne til en Chippendales-forestilling tilhører det kvindelige køn.

Chippendales

Chippendales har over 30 år på bagen og har for længst sat sig på tronen inden for sit felt. De har turneret over hele verden og optræder fast på det overdådige Rio All-Suites Hotel and Casino i Las Vegas, hvor Beverly Hills 90210-stjernen Ian Ziering har været blandt gruppens medlemmer.

 

ARRANGØR – MUSIKHUSET AARHUS

CHIPPENDALES – MUSIKHUSETS STORE SAL, ONS. 26. SEP 2018 KL 20.00

BILLETPRISER – 320 – 520 KRONER

KØB BILLETTER HER: