Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Osede af sex: Christopher leverede hit på hit til et veloplagt publikum

Af Pernille Søborg
Foto: Nicklas Jacobsen
Foto: Nicklas Jacobsen

Danmarks vel nok største popartist, Christopher, indtog fredag aften scenen i Tivoli Friheden. Publikum var mødt talstærkt op.

Stilsikkert udnyttede Christopher alle tricksene i popstjernehåndbogen, så både mænd og kvinder måtte overgive sig til den 30-årige popstjerne og sang med, lavede hjerter i luften og klappede i takt.

Der var fuld fart over Christopher, der sammen med bandet performede til UG, men kontakten og humoren, som Christopher ellers er så kendt for, manglede. 

Osede af sex: Christopher leverede hit på hit til et veloplagt publikum
Foto: Nicklas Jacobsen

Fart på fra starten

Man kan nok godt sige, Christopher er ved at være en fast del af Fed Fredag i Aarhus. I hvert fald er det ikke første gang, og nok heller ikke sidste gang, han optræder i Tivoli Friheden. Og med god grund! Christopher er garant for god fest og popmusik. 

Koncerten indledtes med Christophers seneste single “If It Weren’t For You”. Den perfekte sang til at få publikum til at klappe med fra start i den taktfaste puls.

Den gled automatisk over i “Ghost”, der med et godt drive holdte fast i publikums engagement. 

Stærk portefølje af hits

Repertoiret har gennem årene bevæget sig fra sange om sex til sange om sindsstemninger og i dag familielivet. Aftenens mange hits blev leveret til perfektion.

Særligt “Told you so”, tog aftenens største bifald og pigernes øredøvende skrig – specielt da Christopher løftede op i trøjen. I den mere rå “Twerk it like Miley”, svingede Christophers hofter, som en anden Thomas Helmig.

Numre som “CPH girls”, der er en hyldest til de danske pigers jordnære facon og charme samt “Irony” og “First like” fik gang i fællessangen. Ja, faktisk overtog publikum sangen flere gange. 

Osede af sex: Christopher leverede hit på hit til et veloplagt publikum
Foto: Nicklas Jacobsen

Frække moves

Det sekspersoners store backing band spillede blændende. Særligt guitarist og korsanger Gustav Wolter og Theis Andersen havde en fest.

Men selv om Christopher ofte forsøgte at træde i baggrunden og lade musikere komme frem med diverse soloer, stod der Christopher her og der og alle vegne. Det kører for den evigt smilende entertainer!

Han ser godt ud, sangstemmen er udtryksfuld og personlig, og han bevæger sig lige så frækt som Jonas Vingegaard på cykel. 

Osede af sex: Christopher leverede hit på hit til et veloplagt publikum
Foto: Nicklas Jacobsen

Endelig røg toppen

“Fall so hard” var aftenens sidste nummer. Et up-beat nummer med kraftfuld guitar, hvor publikums hænder kom i luften, uden Christopher råbte efter dem.

Afslutningsvis hoppede Christopher ned fra scenen og takkede af med et high-five til første række, inden toppen røg helt af.

Vurdering

Det blev den popaften, vi havde forventet med masser af pigeskrig, svedige moves, røg og godt lysshow. Christophers uprætentiøse stil gør ham elskbar og ramte publikum fra forreste til bagerste række. 

Uanset hvad man må mene om Christopher, hans musik og stil, så har han grundlæggende styr på sine koncerter, og han synger – særligt i falset – imponerende flot.

Koncerten blev båret af ægte synge- og spilleglæde og en smittende energi. 

Osede af sex: Christopher leverede hit på hit til et veloplagt publikum
Foto: Nicklas Jacobsen

Men der manglede noget!

Christophers sædvanlige humor og snak til publikum udeblev. Kun anmodningerne om at se publikums hænder lød gang på gang på gang.

Om det var træthed ovenpå en lang tour vides ikke, men i aften var det musikken, der spillede. I sangene var Christopher fuldt til stede, men hans nærvær, humor og kontakt til publikum manglede.

Kun publikums evindelige snak under koncerten var at høre. 

Koncerten kommer derfor ikke helt op at ringe, men får flotte fem stjerner. 

Del artikel

Andre læser også