Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Christopher overrasker med en helt ny sommersingle – udkommer i dag

Af Pernille Søborg

Christopher overrasker med en helt ny sommersingle, der er resultatet af hans møde med den norske DJ og producer Matoma tidligere på året. I løbet af kort tid skabte de to nordiske #1 artister Take Me Back, og deres fælles single udkommer i dag.

 

Christopher indtog i foråret 1. pladsen på album-hitlisten med Closer, og singlen I Won’t Let You Down strøg samtidig helt til tops på både den danske radio- og singlehitliste. Mens han arbejdede på sangene til det nye album, mødte han den internationalt anerkendte DJ og producer Matoma, som var i København for at give koncert og benyttede et par fridage i byen til at lave ny musik.

 

Han han en fed energi

”Jeg mødte Matoma første gang i januar, hvor han hørte skitsen til Take Me Back, som jeg havde arbejdet på i L.A., og derfra gik det stærkt med at komme i studiet. Som nummeret illustrerer, var det en fest at arbejde med Matoma. Han han en fed energi, og det skinner igennem i hans musik,” fortæller Christopher om samarbejdet med den norske stjerne.

Christopher og Matoma før en koncert i Norge (credit: Martin Litwicki)

Matoma er et vaskeægte verdensnavn på DJ-scenen, der på rekordtid har etableret sig på den internationale EDM-scene. I løbet af de sidste par år har han haft kæmpestore hits, og han er så efterspurgt et navn, at stjerner som Imagine Dragons, Jason Derulo og Coldplay har ønsket at samarbejde med ham. I april gik turen til den amerikanske festival Coachella, hvor gæstestjerner som Akon, Sean Paul og JaRule ikke tøvede med at dukke op på scenen under Matomas imponerende liveshow – og nu er tiden altså kommet til at udgive Christopher og Matomas fælles track, der er som skabt til sommeren.

 

Typisk

Om Take Me Back siger Christopher: ”Sangen er en typisk “Christopher”-melodi tilsat Matomas karakteristiske tropical house-lyd. Det er lyden af sommerfest, selvom historien faktisk lidt mere seriøs. Den handler om at have mistet en pige, fordi man han taget en masse ting for givet. Man ville ønske, man kunne spole tiden tilbage og lave alle ens fejl om. På blødende knæ beder man om tilgivelse. Take me Back!”

 

Lyt til Take Me Back her: 

 

Del artikel

Andre læser også