Cille’s – god smag og endnu bedre øl!
Café Cille´s på Frederiks Allé har droppet café i deres navn. Nu hedder stedet kun Cille´s. Cille´s skriver de er inspireret af den franske brasserié stil. Det kunne vi nu ikke se. Men maden var ganske udmærket. Tapasbrættet var for dyrt. Vi gav snart 100 kroner for fire forskellige slags tapas. De var små. Det er ganske enkelt for dyrt. Resten var i orden til prisen.
En omgang tapas til at dele. En slags forret havde vi tænkt. Det havde betjeningen bare ikke helt forstået. Så det hele kom på en gang. Røget laks med en flødeostecreme, nogle pølser i en chutney, lidt pulled pork og et stykke bacon. En anelse salat, lidt lun brød og fem saltede nødder. Det var det. Ikke meget, men der var heldigvis god smag.
Vi nappede to gange chili con carne. Den er altid på kortet. To store portioner kom der på bordet. De var dampende varme. Chilien var ikke voldsom. På nogen måde. Kidneybønnerne var ikke udkogte, som man ofte ser. Et plus. Risene derimod, kom ved siden af. Der var mange. Også for mange i min bog. De var gode, og heller ikke udkogte. Men jeg er ikke tilhænger af mange ris i chili con carne. Så her er plads til lidt finpudsning. Lidt lunt brød og creme fraiche var der til. 69 kroner var, hvad vi betalte. Det var helt igennem en fair pris.
Kongeøl til maden – Italiens bedste
Vi havde på ingen måde regnet med, at Cille´s havde øl fra det italienske bryggeri, Baladin. Vi valgte en Super Amber Ale. Det er en Belgisk Strong Pale Ale, der er inspireret af øltypen Abbey.
Først kom der en øl på bordet. Den var varm. Meget varm. Stuetemperatur eller mere. Vi spurgte tjeneren, hvorfor den var så varm. Hun mente, den skulle være det, og hun drak ikke selv øl. Men hun havde trods alt hørt om kolde øl og fik fat i sin makker. Hun fandt så en kold øl til os. Der er tale om en utrolig harmonisk øl med en eftersmag af tørret frugt, marcipan og mandler. En øl, der er nem at drikke, godt afbalanceret og passer til meget mad. Dagens vinder.
Vurdering
Et godt bud på en omgang prisvenlig mad. Smagen var i orden. Der skal arbejdes med deres tapas. Den var for tam. Vores Chili con carne var vinderen. Helt igennem en anstændig omgang. Øllet var verdensklasse og trækker i den grad op. Bliv ved med at have Baladin. Det holder – og gør I skiller jer ud. Cille’s er et hyggeligt sted. God stemning. En venlig betjening. Dog ikke verdens hurtigste – langt fra, men sød. Alt i alt en anbefaling herfra. Lidt mere omhyggelighed med deres tapas er et must. Ellers er Cille´s et besøg værd.
Cille´s
Frederiks Allé 102
8000 Aarhus C
Email: info@cafecille.dk
Telefon: +45 86 12 93 95
Link til hjemmeside