ANNONCE
Mød Orla Frøsnapper og Cirkeline Cirkus Jul i Aarhus (2021 )
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cirkus Jul kommer til Aarhus: Juleforestilling med Cirkeline og Orla Frøsnapper

Af Freja Dumont

Snart kan hele familien se frem til en  magisk juleforestilling, der  kombinerer cirkus, teater, sang og dans i et storladent show, som hele familien kan samles om.

Det er Saxo, Aarhus Teater og Muskelsvindfonden som præsenterer Cirkus Jul på Tangkrogen i Aarhus fra den 10. december til den 21. december.

Cirkus Jul kommer til Aarhus: Juleforestilling med Cirkeline og Orla FrøsnapperCirkus Jul kommer til Aarhus: Juleforestilling med Cirkeline og Orla Frøsnapper

I Cirkus Jul møder I Mustafa fra Mustafas Kiosk, selveste Næsehornet Otto, den frække Vitello, bøllen Orla Frøsnapper og ikke mindst – eller faktisk allermindst – Cirkeline.

Sammen med børn og børnebørn kan I tage på en magisk læserejse, når I før forestillingen  sammen  kan  læse højt  fra de kendte børnebøger og (gen)opdage alle figurerne, I vil møde i manegen.

Cirkus Jul kommer til Aarhus: Juleforestilling med Cirkeline og Orla Frøsnapper

Rundt om teltet er cirkuspladsen indrettet med julelys, juletræer, julehøjtlæsning, juleknas, julebøger og masser af julemagi.

Karaktererne og forestillingen henvender sig primært til børn i alderen 3-9 år, men barnlige sjæle eller søskende kan sagtens være med. Lyd og lyseffekter kan virke voldsomme for de helt små børn under 2 år.

Køb billetter her. 

Hvad: Cirkus Jul
Hvor: Tangkrogen
Hvornår: Den 10. december til den 21. december

Del artikel