ANNONCE
Citify: Ny fordelsklub og inspirationsguide i Aarhus
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Citify: Ny fordelsklub og inspirationsguide i Aarhus

Med den nye Citify-app kan du indløse tilbud og fordele på en lang række steder rundt omkring i Aarhus: Ja faktisk snart i de fleste storbyer i Danmark. Du kan desuden læse små lokale nyder på app’en.

 

Idéen til Citify opstod i 2019 hvor de to initiativtagere Kristoffer Storm og Anton Brix blev enige om, at der manglede en platform, der kan samle byens tilbud og lokale nyheder, sålededs den både kan fungere som guide og som fordelsklub.

 

Erfarne folk bag

Kristoffer Storm har en baggrund hos Rekom i Aalborg, hvor han har arbejdet med marketing og PR de seneste tre år og han er desuden i aktiv i byens cityforening og medlem af HORESTA’s nordjyske bestyrelse. Anton er firmaets tekniker og er uddannet software-ingeniør fra Aarhus Universitet. Han byggede Citify-app’en som sit afsluttende projekt, hvilket blev belønnet med et 12-tal. 


Kristoffer Storm og Anton Brix har tidligere lavet projekter sammen. Tilbage i deres yngre dage havde de et firma sammen, som beskæftigede sig med events og fester. Deres primære målgruppe var diskoteker, der havde brug for hjælp til events og markedsføring. Både Kristoffer Storm og Anton Brix synes det er fedt at arbejde med at formilde andres tilbud og sammen med vores samarbejdspartnere finde den rette løsning for dem, så de kan drage nytte af vores platform. Med Citify er håbet at skæve en app, der både giver folk tilbud i byen, men som via et nyhedsfeed også fungerer som guide og informationskilde. De vil i løbet af 2021 desuden arrangere specielle events kun for Citifys medlemmer rundt om i byen. Men grundet covid-19, må det vente til det kan lade sig gøre. 

 

Citify: Ny fordelsklub og inspirationsguide i Aarhus


Nedlukningen pga. covid-19 har ramt landets midtbyer ekstremt hårdt og Kristoffer Storm og Anton Brix har været nødsaget til at skubbe vores lancering flere gange. Men nu føler de ikke, at de ikke kan vente længere. De mener at de skal have folk til at støtte op om de lokale butikker og restauranter, og med Citify få folk mulighed for at få god inspiration og samtidig spare penge på deres køb.


Lige nu får du med Citify;

 

  • 20 % rabat på take away hos AmoRomA 
  • 25 % rabat på alt hos Taiyaki
  • Store rabatter hos Klubhæftets Kaffebar 
  • 15 % rabat på alt hos So-Salad
  • 15 % rabat på alt hos Brille Galleriet 
  • Samt mange flere…

 

Se mere på Citify her:

 

Citify: Ny fordelsklub og inspirationsguide i Aarhus

 

 

 

Seneste nyt