ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

City Café stopper – ny restaurant overtager

Af Freja Dumont

I denne uge lukker City Café i Guldsmedgade. Men bare rolig, det er kun for at skifte navn og menu. Den otte måneder gamle café går nu over til at blive restaurant. Ejeren har længe gået med overvejelserne om at ændre stil. Maden var ikke typisk cafémad. Han har arbejdet på højtryk for at få det nye logo, mens indretningen og maden er på plads.

 

Forkærlighed for fisk

Det nye navn er Gambas, Restaurant og Takeaway. Bag betegnelsen gemmer der sig rejer, der kan blive op til 15 cm lange. Som navnet antyder, vil der fortrinsvis være fiskeretter at finde på det nye menukort fra Gambas. Ejeren har altid haft en forkærlighed for fiskeretter, og han vil gerne servere endnu mere af det. Der vil dog stadig være nogle få kødretter på menuen. Der kommer duge på bordene, og maden vil være franskinspireret med dansk twist.

 

Stadigvæk takeaway

Takeaway har været populært på City Café. Det vil fortsat være en af de store attraktioner i dagtimerne på Gambas med smørrebrød og diverse delikatesser som takeaway.

 

Åbningstilbud

I resten af maj og hele juni kører Gambas et introduktionstilbud på tre retter for 250 kroner. Et tilbud, der er værd at gå efter, da Gambas vil gøre gæsterne opmærksomme på, hvad de formår.

Gambas i Guldsmedgade_

Velkommen til Gambas, Restaurant og takeaway!

 

Gambas, Restaurant og Takeaway

Guldsmedgade 17
8000 Aarhus C
Tlf.: +45 86 13 20 13
E-mail: kontakt@citycafe.dk

Del artikel