Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stor koncert: Clara kommer til Aarhus med spritnye hits

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: PR
Foto: PR

Med et splinternyt album på vej og masser af hits i bagagen kommer det som kaldet, at Clara annoncerer sin første tour siden 2019.

Til februar næste år lægger popikonet vejen forbi landets 4 største byer, og i Aarhus er der lagt op til en stor koncert med nye hits fra det kommende album.

“Glæder mig sindssygt til at spille med mit band for mit fantastiske publikum på de allerbedste scener i DK. Vi ses ❤️” skriver Clara på sin Instagram.

Koncerten i Aarhus kommer til at foregå på Train lørdag den 18. februar, og billetsalget er skudt i gang.

Claras sange er allerede nu blevet streamet 75 millioner gange alene på Spotify.

Siden hun som 17-årig debuterede med ’What They Say’, har Clara leveret hit på hit, og efter hun udsendte albummet ’August Eighteen’ blev hun i 2019 kåret til ‘Årets danske talent’ ved Danish Music Awards.

I 2020 landede Claras andet album ’Growing Up Sucks’, der rummede hendes til dato største radio- og streaminghits: ’Girl Like You’ og ’Nobody’s Lover (feat. Lord Siva)’.

Hør den nye single

I år kommer så et nyt album fra sangskriveren, der denne gang har samarbejdet med Phlakes Jonathan Elkær, der er producer.

Første single fra albummet er allerede ude, og du kan høre den her på YouTube.

“Det kommende album rummer fortsat festen og farverne fra Claras første udgivelser, men både de varme og de blå toner har fået mere plads,” skriver Train på sin hjemmeside.

21-årige Clara Toft Simonsen, der er niece til Renée Toft Simonsen og kusine til popkollegaen Hugo Helmig, er fra Aarhus, så hun må siges at være på hjemmebane, når hun rammer Train om et års tid.

Du kan læse mere om koncerten på Facebook og købe billetter her på Ticketmaster.

Hvad: Clara spiller stor koncert
Hvor: Train på Toldbodgade 6C
Hvornår: Lørdag d. 18. februar 2023 kl. 21.00

Del artikel

Andre læser også