Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Så gik den ikke længere: Stor pizza-restaurant i Aarhus C lukker og slukker

Af Jan L. Pedersen

Det er Classic Pizza Restaurant i Vestergade, der er tale om. Lokalerne husede i flere år Jacob’s Café, som var en del af den legendariske Jacob’s BarBQ.

Vestergade 3 blev overtaget af den finske pizzakæde, som var kendt for at lave highend og dyre pizzaer, hvor man blandt andet drak Champagne til. Efter snart to et halvt år forlader den finske pizzakæde Aarhus igen. Restauranten er permanent lukket, og der er allerede potentielle lejere, som ser på lokalerne. Aarhus Update har været i kontakt med en af dem, og der er store planer om en ny restaurant i de historiske lokaler.

Vi spurgte Classic Pizza om deres restaurant i Aarhus og fik følgende svar;

“Hey, yes we closed our restaurant in Aarhus, but we are still in Magasin and Fredriksberg in Copenhagen, all ready to serve you amazing pizza :)”

Vi skrev følgende, da Classic Pizza åbnede i Aarhus: 

Classic Pizza Restaurant er ikke en original pizzakæde. Deres mål er at forkæle deres kunder med udsøgt service (table service) og udsøgte produkter. Alle restauranterne er kendt for et højt serviceniveau. Classic Pizza Restaurant vokser hurtigt, og i Finland har de også fået priser for at være den restaurantkæde med det største potentiale for international ekspansion.

Del artikel

Andre læser også