Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Classic Race Aarhus starter fredag: Aktiviteter for hele familien

Af Line Ingwar Karlsen
Foto: Classic Race Facebook.
Foto: Classic Race Facebook.

I weekenden løber årets Classic Race Aarhus af stablen på Tangkrogen og i Mindeparken. Og der er masser af sjove aktiviteter for både store og små at glæde sig til.

Der er selvfølgelig de klassiske løb, hvor biler af forskellige klasser kører. Til Classic Race kan du opleve både sportsvogne og racerbiler – og både gamle og nye udgaver.

På Tangkrogen kan du også besøge Classic Car Park, som er en stor udstilling af privatejede klassiske biler. Den er helt sikkert et besøg værd for at kigge på unikke og smukke modeller i klassiske årgange.

Når du bliver sulten, kan du besøge Street Food-markedet, hvor Spiselauget serverer blandt andet fish’n’chips, gourmethotdogs og flæskestegssandwiches.

Aktiviteter for hele familien

Er du også til ræs, kan du simpelthen deltage i Danmarksmesterskabet i sæbekasseløb på Nordeuropas smukkeste racerbane.

For første gang nogensinde er det nu også muligt for børn og deres familiemedlemmer at løbe Nordeuropas smukkeste racerbane varm med Tom Kristensen, inden løbet rundt om Mindeparken til Classic Race Aarhus for alvor bliver skudt i gang.

Derudover er der mulighed for at deltage i en skattejagt i Mindeparken i samarbejde med BR.

Besøg også det hyggelige LEGO-børneområde, hvor du kan lege med LEGO, bygge din egen racerbil, deltage i spændende konkurrencer og kigge på de mange flotte LEGO-biler, der er udstillet i hele området.

Du kan læse meget mere om alle aktiviteterne til Classic Race Aarhus her.

Del artikel

Andre læser også