Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Nyt på havnen: Kom og byd hos Clausens fiskeauktion

Hver eneste dag køber P. Clausens Fiskehandel fisk på auktioner rundt omkring i Danmark. Det foregår blandt andet i Skagen, Thyborøn, Hirtshals og Hanstholm. Her bliver der dagligt ”landet” flere tons frisk fisk, som P. Clausens Fiskehandel har fornøjelsen af at købe til deres butik i Aarhus.

 

Auktionen finder sted søndag den 8. oktober fra klokken 10.00 – 13.00 på Fiskerivej 4, 8000 Århus C

 

På en fiskeauktion byder flere mennesker på de samme fisk, hvilket gør, at prisen stiger. Den gode indkøber ved derfor, hvornår han skal slå til, for at gøre det rigtige køb. Sådan handler P. Clausens Fiskehandel hver eneste dag, for at få den bedste kvalitet til den bedst mulige pris.

 

Nu er det blevet aarhusianernes tur til at gøre et kup på en ”fiskeauktion”.  Og de behøver ikke køre nordpå for at gøre det. Clausen afholder nemlig fiskeauktion i butikken på Fiskerivej 4, 8000 Århus C.

 

Butikken bliver fyldt med en masse hel fisk købt direkte fra landets auktioner. Herfra bliver de auktioneret af Jakob Clausen, som sælger alle fisk til en startpris af 1 krone! Der bliver al hvad de danske fiskere kan fange til dagen. Bl.a. kulmule, torsk, mørksej, kuller, rødspætter, pighvar og meget mere!

 

Fisken sælges hel, og ønskes den skåret i filet, tilbydes dette mod ekstra betaling.

 

Der vil blive serveret lidt bobler under aktionen.

 

Kom ned og gør et kup