Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gratis entré: Festival midt i Aarhus vender tilbage

Af Freja Dumont
Cluster Square
Cluster Square

Om du er pensionist, studerende eller nybagt forælder, er der et arrangement under Cluster Square at samles om, og når Cluster Square løber af stablen for 7. gang på Klostertorvet i Aarhus, bliver det med deres største program nogensinde.

Som en del af Aarhus Festuge byder Cluster Square fra d. 25. august og ni dage frem igen op til fællesskab, talks, workshops og musik.

Noget for enhver smag

Årets store program giver mulighed for en stor variation og spændvidde i programmet i et forsøg på at ramme enhver smag og alle aldersgrupper. 

“Vi har haft en klar ambition i år, om at give plads til så mange lokale aktører i årets program som muligt. På den måde er der noget for enhver smag, hvilket er indbegrebet af, hvad Cluster Square kan;.

DJ-techno-aften den ene dag og babyrytmik morgenen efter”, fortæller Adrian Fey, partner i Culture Works, virksomheden bag Cluster Square. 

Gratis entré: Festival midt i Aarhus vender tilbage

På programmet, der løber både dag og aften henover festivalen, finder du arrangementer fra lokale aktører som akvarel workshop med LovmandArt, løbetur med RUNAAR Løbeklub eller vinsmagning med CAPO Vin & Mad Bar, mens gamle kendinge som Jam Night og Draq Queen Banko vender tilbage. 

Friske fornemmelser for aktører og publikum

Selvom kulturfestivalen sætter spot på nye aarhusianske stjerneskud, kan der dog også findes større navne på programplakaten.

I år er det kunstnere som Aphaca, MAS og Tredjeperson, der sommeren over har stået foran publikum på Roskilde Festival, SmukFest eller Spot Festival, der lægger vejen forbi Cluster Square. 

I blandt stjerneskuddene findes N.P. York and the Fools og Theo-Lii på programmet, som begge er  navne, der tager ét af deres første spadestik i musikkens verden.

“Vi ønsker at kaste lys på de nyeste musikalske talenter og forsøger at favne bredt, så vi både viser hvad vi har i Århus, men også præsenterer Århus noget nyt – og vi er glade for at alle indslag møder stor opbakning blandt vores publikum, og det viser os, at der er plads til alle på Cluster scenen”,fortæller Adrian Fey.

Hvad: Cluster Square
Hvor: Klostertorvet, 8000 Aarhus
Hvornår: 25. august til 2. september

Der er gratis entre alle dage på Cluster Square, der åbner op fredag d. 25. august klokken 14.00. 

Del artikel

Andre læser også