ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cock’s & Cows på Åboulevarden: Vind gratis burgere i et år

Den 2. marts åbner dørene til Aarhus’ nye bar og burgerrestaurant-hybrid Cock’s & Cows på Åboulevarden 9, og giver én heldig pomfrit muligheden for at vinde gratis burgere i et helt år

 

Grand Opening-løjerne starter ved middag med DJ Frank Heskjær og gratis signature cocktails i to timer. Herefter er der Happy Hour dagen lang med to cocktails for éns pris.

 

Dobbelt Giveaway 

Alle gæster der booker bord på åbningsdagen modtager to unikke koder. Én til gratis levering på take away og én der giver gæsten mulighed for at deltage i lodtrækning på Cock’s & Cows’ sociale medier om et gavekort til gratis burgere i et helt år. Besøg www.cocksandcows.dk for at reservere bord.

 

Hvad er konceptet?

Siden 2010 har Cock’s & Cows været en restaurant der kombinerer håndlavede cocktails med kvalitetsburgere i en fed og festlig atmosfære.

 

”Vi glæder os til at åbne dørene og møde Aarhus’ cocktail- og burgerelskere. Vores ambition er at vores gæster skal gå herfra gladere end da de kom. Vi giver folk gode oplevelser ved at servere ordentlig mad og kvalitetscocktails i en atmosfære, hvor man føler sig veltilpas,” fortæller Daniel Knuttel, CEO.

 

Restauranten er åben mandag til søndag, har plads til 130 gæster indenfor og endnu flere udenfor med malerisk udsyn til vandet, og vil også tilbyde take-away. Selskabslokalerne – kendt hos Cock’s & Cows som “The Party Room” – kan bookes til private events for op til 18 personer, men har du endnu flere gæster, er det muligt at overtage hele restauranten i en “take over.” Det er muligt at inkludere en petanque-turnering i festlighederne banen lige ved siden af restauranten. Kort sagt er mulighederne mange når det kommer til events hos Cock’s & Cows; hyr en Dj, book en foodtruck, lej en leguan eller hæng med et slæng af cowboys! 

Cock’s & Cows på Åboulevarden: Vind gratis burgere i et år

(Tørstige) aarhusianere; hold øje med det månedlige koncept “Freebie Friday” hvor én af restauranten serverer gratis cocktails i tre timer.

 

Åbningsfestens tidsplan:

12:00-14:00 Gratis cocktails 14:00 – til luk: Happy Hour

12:00-17:00 DJ

 

Website – se mere her:

 

Del artikel