Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Perfekt til firmafest eller polterabend: Komplette barløsninger og sjove cocktailkurser

Af Freja Dumont

Winter Mule, Harvest Sour, Vanilla Passion og Espresso Martini.

Det er blot et lille udpluk af de lækre cocktails, der er at finde på menukortet hos Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser, Cocktail Company.

Om det er til et bryllup, en firmafest eller sågar en børnefødselsdag, så har Cockatil Company cocktail- og mockailløsninger til alle slags events både i form af cocktailkurser og komplette barløsninger. 

De står med andre ord både for lækre drinks til din fest og tilbyder lærerige og underholdende cocktailkurser til både private og virksomheder.

Lad Cocktail Company stå for drinks til din fest

Med Cocktail Companys cocktailcatering kan du få en komplet bar til alle slags arrangementer – store som små. 

“Vi står for alt omkring baren – lige fra opsætning, servering, bartendere og oprydning af baren, så I blot skal fokusere på at hygge med jeres gæster og nyde jeres Piña Colada eller Espresso Martini.”

Celina Bjerring Esbensen, kommunikationsansvarlig hos Cocktail Company.

Uanset om du skal afholde en mindre fødselsdag for 30 gæster, et bryllup med 100 gæster eller en kæmpe firmafest med flere hundrede deltagere – så står Cocktail Company klar til at hjælpe med deres brede udvalg af velsmagende cocktails og professionelle bartendere, som bliver uddannet igennem Cocktail Companys eget bartenderakademi.

En sjov aktivitet i selskab med dine kollegaer

Det ser nemt ud, når en bartender står og shaker, strainer og mikser cocktails – men kan I gøre kunsten efter? 

En cocktail er nemlig mere end blot vodka og juice hældt i et glas, og det vil I lære på et cocktailkursus hos Cocktail Company.

Der er både mulighed for, at de kommer ud til jeres kontorer med alt barudstyr eller at cocktailkurset afholdes på Cocktail Companys bar Aloë i København eller Grace i Aarhus.

Et cocktailkursus samler virksomheder eller vennegrupper om en sjov, lærerig og hyggelig oplevelse, hvor I skal om bag baren og lave smagfulde cocktails, quizze om cocktailviden og testes i en blindsmagningsquiz.

Vinderholdet går hjem med et diplom, som kan pryde kontorbordet og vigtigst af alt: Håneretten!

Kurset er et godt alternativ til teambuilding øvelser i naturen, fordi vejret ikke spiller en faktor. Og efter cocktailkurset vil i med garanti været rystet godt sammen sammen, og der vil være mulighed for at forlænge kurset med fri bar, hvis I vil fortsætte festlighederne.

Se det store udvalg af cocktailmenuer her.

Cocktail Company sætter selvfølgelig alt op og rydder væk, når festen er slut. I skal blot nyde hinandens selskab og hygge jer over kollegernes indsatser til aftenens cocktailkursus.

Bliv cocktailconnoisseuer derhjemme

Cocktail Company har også en webshop med alt, du skal bruge til hjemmebaren.

De har både barudstyr, cocktailpakker med ingredienser til alt mellem 10-30 personer, spiritus og mixere.

Så skal du holde en privatfest, kan du gå på opdagelse i de forskellige cocktailpakker og udstyr, og så kan gæsterne selv shake, mixe og straine.

Del artikel

Andre læser også