ANNONCE
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cocktails: Gedulgt vinder fornem pris i Stockholm

Af Line Ingwar Karlsen

Sent søndag aften den 16. december kunne Mads Schack og Bastian Leander løfte trofæet i jubel. Det skete til den årlige Bartenders Choice Awards ceremoni på The Grand Hotel i Stockholm. Bartenders Choice Awards har eksisteret siden 2010 og er nordens Oscar Uddeling for de bedste bartendere og cocktailbarer i Sverige, Norge, Finland og Danmark.

 

GEDULGT cocktailbar var nemlig til dette års Bartenders Choice Awards nomineret i to kategorier , ‘Danmarks Bedste Cocktailbar’ og ‘People’s Choice’. Et ekspertpanel fra Bartenders Choice Awards (Norge, Sverige, Finland & Danmark) stemmer på hvilke cocktailbar i de forskellige lande, som de ser sig egnet til at være nominerede i kategorien Bedste Cocktailbar. Ganske enkelt.

 

De 5 danske cocktailbarer med flest stemmer, er finalister, hvor et udvalgt dommerpanel fra bartender-miljøet i hele norden, stemmer på hvilken cocktailbar de synes skal vinde titlen som Danmarks Bedste Cocktailbar.

 

De 5 finalister i kategorien Danmarks Bedste Cocktailbar til dette års Bartenders Choice Awards var:

  • Duck And Cover (København) – Vinder af ‘Danmarks Bedste Cocktail Menu 2018’.
  • Strøm (København)
  • Gensyn (København) – Vinder af årets ‘Bedste Signatur Cocktail 2018’, ‘Bedste Bartender 2018’ & ‘Bedste Atmosfære 2018’
  • TATA (København) – Vinder af ‘Danmarks Bedste Cocktailbar 2018’
  • Gedulgt (Aarhus) – Vinder af ‘People’s Choice DK 2018’

 

Vandt i kategorien ‘People’s Choice’

Som finalist i Danmarks Bedste Cocktailbar, er man automatisk med et kategorien ‘People’s Choice’. Som den eneste kategori til Bartenders Choice Awards, er det ikke et bartender-dommerpanel som afgør vinderen, men derimod den danske befolkning, som stemmer på deres favorit cocktailbar i Danmark.

 

En kæmpe ære

Ligesom da vi vandt Byens Bedste Bar 2018 (Aarhus) i november. For det er netop den form for anerkendelse som vi arbejder for dag ud og dag ind. Nemlig vores gæsters anerkendelse. Så at få de fleste stemmer af den danske befolkning er en kæmpe ære, og et tegn på at vi er på rette spor, i vores stadig unge cocktailbar. Derudover er det også en historisk milepæl, for den danske cocktail-scene, da det er den første Bartenders Choice Awards statuette som bliver givet til en cocktailbar uden for København, fortæller Bastian Leander.

Cocktails: Gedulgt vinder fornem pris i Stockholm
Mads Schack og Bastian Leander

 

Del artikel