ANNONCE
Coffee Ten kommer til Aarhus: Bahne i Regina udvider med prisvenlig kaffebar
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Coffee Ten kommer til Aarhus: Bahne i Regina udvider med prisvenlig kaffebar

Et nyt koncept kommer til Bahne i Regina. Der er den odenseanske kaffebar, Coffee Ten, som kommer til Aarhus. Coffee Ten har haft stor succes med sin prisvenlige kaffe, og nu åbner de i Aarhus den 31. maj. 

 

 

Konceptet er kendt fra Odense, hvor Coffee Ten har vakt opmærksomhed med budskabet om, at kvalitet kan fås til lavere priser end det, der ellers er blevet normalen på kaffe-to-go-markedet. Priserne på en kop varm kaffe i bybilledet er jo stukket fuldstændig af, særligt i landets større byer, og der har vi taget det valg, at vi hellere vil sælge 500 kopper kaffe til 10 kroner end 100 kopper kaffe til 50 kroner, fortæller Christoffer Andersen fra Coffee Ten og understreger, “det er langt fra tale om kedelig eller almindelig kaffe, men reel og virkelig god kaffe lavet af fine, fornuftige råvarer.”

 

Nyt partner til Miss Etoile

Hos Bahne har det været vigtigt at finde en partner som har bæredygtighed højt på agendaen og samtidig kan tilbyde noget som ikke findes andre steder i byen. “Efter vi har drevet Miss Etoile caféen siden åbningen i november er det nu lykkedes at finde den bedste partner til at overtage driften.

Vi har hele tiden haft for øje at vi ville finde en dygtig specialist til at drive caféen, da det ikke er vores speciale. Og vi kan ikke forestille os en bedre partner end Coffee Ten, som, efter kæmpe succes med den første café i Odense, nu breder sig ud i Danmark”, fortæller Jacob Bahne – som yderligere glæder sig over at Caféen bliver ført videre med uændret indretning og dermed beholder sit helt særlige look og stemning.

Coffee Ten kommer til Aarhus: Bahne i Regina udvider med prisvenlig kaffebar

Alle kaffevarianter hos Coffee Ten er af samme høje standard, og derudover er kaffen CO2-neutral. Coffee Ten sætter nemlig bæredygtighed og økologi meget højt, hvilket også kommer til udtryk i kaffebarens valg af råvarer og materialer. For eksempel er papiret til menukortet FSC-mærket, mens rørsukkeret er Fairtrade-mærket. Der er mulighed for at supplere kaffen med et udvalg af kager, sandwiches og forskellige drikkevarer.

 

Del artikel