Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Comedy klubaften: Oplev etableret komiker og spirende talenter

Af Freja Dumont

I maj startede den lokale Aarhus iværksætter og komiker Peter Brandt et helt nyt stand-up koncept i Aarhus ved navn STAND-UP I NORD.

Den første torsdag i hver måned afholdes der en hyggelig comedy klubaften med både spirende stand-up talenter og mere etablerede komikere.

“Vores sidste to klubaftner er forløbet over alt forventning. Glade gæster og supersjove komikere perfekt pakket ind i vildt fede rammer i Konferencesalen i Storcenter Nord. Den 7. juli gør vi det igen – og vi glæder os!

Jeg er vildt glad og stolt over, at Aarhus har fået et nyt og anderledes sted til at afholde stand-up arrangementer. Målet er at lave nogle superhyggelige klubaftener som igen sætter Aarhus på comedylandkortet,” siger Peter Brandt

Comedy klubaften: Oplev etableret komiker og spirende talenter
Conrad Molden, Comedian

Oplev “The king of danglish” 

Med lys på bordene og en veludrustet bar bringer den nye comedyklub tankerne hen på de legendariske amerikanske comedy klubber.

Torsdag den 7. juli kan aftenens vært, Peter Brandt, bl.a. præsentere “The king og danglish” Mr. Conrad Molden.

Conrad tager en engelsk mands syn på livet i Danmark og bruger det perfekt til at gøre grin med sig selv og især alle os danskere, vores mærkelige vaner, tendenser og ikke mindst vores kultur.

Selvom hans optræden er på engelsk, så er det let forståeligt – så har du nogenlunde engelsk kundskaber fra folk’eren, så kan du sagtens være med her.

Om ikke andet, kan du måske lære en ting eller to omkring forskellen på Danmark og England

Conrad Molden skal på Comedy Tour til efteråret med sit tredje Oneman Show “Hyggelicious”, og han har to forgående shows i bagagen med Danglish 1 + 2.

Hvis du har TV2-Play kan du se begge Danglish shows her.

Comedy klubaften: Oplev etableret komiker og spirende talenter

En garvet komiker i dansk comedy

Henrik Danielsen lægger også vejen forbi STAND-UP I NORD torsdag den 7. juli.

Henrik er efterhånden af de garvede komikere i dansk comedy, og han kommer med det fulde spektra indenfor tidløs comedy.

Med flere optrædener på legendariske Comedy Zoo i København samt et hav af optrædender rundt omkring i landet, har Henrik en stor erfaring i det at få folk til at grine.

Ved DM i Stand UP i 2019 nåede Henrik Semifinalen. Han er desuden formand for den aarhusianske komikerklub og yndet fast comedyvært rundt omkring i Danmark.

Og så har vi lidt at en reunion denne torsdag. Henrik Danielsen har nemlig tidligere været fast opvarmer for netop Conrad Molden på hans to forudgående one-man shows, Danglish 1+2.

Comedy klubaften: Oplev etableret komiker og spirende talenter

Inddrager egne pinlige oplevelser

Sidst men ikke mindst kommer Emma Sørensen direkte fra Aalborg og optræder.

Emma har efterhånden en del optrædender i bagagen, og hun er en helt igennem fast del af komiker miljøet i både Aarhus og Aalborg.

Hun inddrager sig selv og sine egne, ofte pinlige, oplevelser med det at vokse op i en verden af meget voksne mennesker, og bruger de ofte akavede og absurde situationer konstruktivt og sindsygt sjovt på scenen.

Ved DM i Stand Up i 2021 nåede Emma Sørensen en flot semifinale, og hun formår virkelig at få skovlen under publikum. Af den grund er Emma selvfølgelig også inviteret til STAND-UP I NORD’s Klubaften.

Stand-up er tilbage i Storcenter Nord

STAND-UP I NORD er blevet til i samarbejde med Storcenter Nord, som længe har villet bringe stand-up aftener tilbage til centret.

”Vi elsker stand-up i Storcenter Nord og har længe haft ideen på tegnebrættet. Det er over 10 år siden at Storcenter Nord sidst lavede stand-up arrangementer og dengang var det en stor succes.

Så da Peter skrev til os, så var vi med på ideen med det samme,” siger Nicki Stougaard, marketing og event manager i Storcenter Nord.

5 hurtige om STAND-UP I NORD

 1. STAND-UP I NORD er en comedy klubaften der afholdes den første torsdag i hver måned
 2. Hver show afvikles i Storcenter Nords konferencesal – indgang til salen ligger i rød gade
 3. Dørene åbner kl. 18:00 // show start kl. 19:00 // show færdigt ca. 21:30
 4. Billetter kan købes på: standupinord.dk – max 200 pladser!
 5. I salen er der mulighed for at købe et fint udvalg af snacks og drikkevarer i baren

Arrangementer 2022

 • STAND-UP I NORD: 7. juli 2022
 • STAND-UP I NORD: 4. august 2022
 • STAND-UP I NORD: 1. september 2022
 • STAND-UP I NORD: 1. oktober 2022: Ekstra arrangement
 • STAND-UP I NORD: 6. oktober 2022
 • STAND-UP I NORD: 3. november 2022
 • STAND-UP I NORD: 1. december 2022