Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Comwell Aarhus bliver en del af verdens største hotelkæde

Den danske hotelkæde Comwell Hotels har indgået en eksklusivaftale med Wyndham Hotels & Resorts, der med sine 9.200 hoteller i mere end 80 lande er én af verdens største hotelfranchisevirksomheder. Samarbejdsaftalen skal være med til at styrke det internationale salgsarbejde for Comwell og inkluderer i første omgang Comwell Aarhus og Comwells første og største hotel i København, Comwell Copenhagen Portside, der åbner i januar 2021. 

 

For første gang rykker Wyndham Hotels & Resorts ind i Skandinavien. Det sker i forbindelse med den eksklusivaftale mellem Comwell Hotels og Wyndham Hotels & Resorts, der netop er indgået. Aftalen indebærer, at Comwell bliver den officielle repræsentant af Wyndham Hotels & Resorts i Danmark med både eksisterende og potentielle nye hoteller – foruden et strategisk og internationalt salgssamarbejde om bookinger af overnatninger og møder og et stort loyalitetsprogram. I første omgang er der tale om Comwell Aarhus og Comwell Copenhagen Portside, som bliver en del af Dolce by Wyndham, der er et af Wyndhams 20 hotelbrands. 

 

Wyndham Hotels & Resorts er med sine 817.000 værelser fordelt på 9.200 hoteller i mere end 80 lande verdens største franchisekæde inden for hoteller. Hotelgruppen står især stærkt på det amerikanske, europæiske og asiatiske marked og har 77 mio. loyalitetsmedlemmer.

 

Koncernchef for Comwell Hotels, Peter Schelde, glæder sig over den nye internationale samarbejdsaftale. ”Wyndham Hotels & Resorts er ét af verdens største hotelbrands og matcher vores værdier og brand. De har et stærkt internationalt salgsteam med globale kunder, hvilket betyder, at vi i fremtiden står stærkt på markedet, ikke mindst når vi i januar 2021 åbner vores første og største hotel i København. Vi ved, at vi herhjemme forventer en fortsat stigning i antallet af overnatninger og en stigende efterspørgsel på internationale møder og konferencer, så jeg har store forventninger til det kommende samarbejde med Wyndham og tror samtidig, at det vil styrke kædekraften i Comwell,” siger Peter Schelde. 

Hoteldirektør på Comwell Aarhus, Flemming Poulsen, ser frem til det kommende samarbejde.”Hos Comwell Aarhus er vi meget begejstrede over det forestående samarbejde, da det vil løfte gæsteoplevelsen til nye højder – blandt andet med Wyndhams prisvindende loyalitetsprogram,” udtaler Flemming Poulsen.

Hoteldirektør på Comwell Aarhus, Flemming Poulsen

 

Fakta om Wyndham Hotels & Resorts

Wyndham Hotels & Resorts er verdens største hotelfranchiseselskab, med ca. 9.200 hoteller i mere end 80 lande fordelt på seks kontinenter. Med ca. 817.000 værelser, der henvender sig til den almindelige rejsende, indtager Wyndham en førende position i økonomi- og mellemklassesegmentet inden for hotelbranchen. Selskabet bestyrer en portefølje på 20 hotelbrands, inklusive Super 8®, Days Inn®, Ramada by Wyndham®, Ramada Encore®, TRYP by Wyndham, Hawthorn Suites®, Trademark Collection®, Wyndham® med flere. Wyndham Hotels & Resorts er også en førende udbyder af hotel management services med administration af mere end 400 ejendomme. Selskabets prisvindende Wyndham Rewards® loyalitetsprogram tilbyder mere end 77 millioner aktive medlemmer muligheden for at indløse points på titusinder af hoteller, ferieklubresorts og ferieudlejning verden over.