Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

SU-venlige priser: Cool cocktailbar genåbner med nye folk ved roret

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Morten Froeslev
Foto: Morten Froeslev

Måske har du allerede været forbi Grace, som har haft en soft opening her i maj, men officielt genåbner cocktailbaren først d. 25. maj.

Cocktailbaren har fået nye ejere, som vil skabe en bar, hvor folk kan drikke kvalitetscocktails til hiphop inden midnat og siden danse til elektronisk musik natten lang.

Baren, der ligger i hjertet af Århus på Skolegade, er blevet overtaget af Cocktail Company, som i forvejen har cocktailbarerne Alöe og Kassen i København.

Baren emmer af 1920’erne med farverigt, printet tapet og voluminøse velourmøbler, som man kan nyde den hyggelige og afslappede stemning i.

SU-venlige priser: Cool cocktailbar genåbner med nye folk ved roret
Foto: Morten Froeslev

“Grace skal være et sted, hvor man kan komme, som man er, slappe af, drikke gode cocktails og danse hele natten.

Men det skal også være et sted, hvor man kan få en enkelt eller to, inden man skal til koncert eller i teatret,” lyder det fra bar manager Mads Sørensen i en pressemeddelelse.

Hiphop og happy hour

I højtalerne vil der primært blive spillet hiphop, inden klokken slår 24, fordi Mads Sørensen mener, der mangler et sted i Aarhus med den musikprofil.

“Vi er flere musiknørder på baren, som elsker hiphop. Hiphop og R&B er jo de største musikgenrer lige nu, og der er ikke mange barer, der spiller et særligt varieret udvalg, og især ikke før midnat.

Vi kan ikke tilfredsstille hiphop-fans ved at spille Ni**as In Paris hver aften, så derfor vil vi gerne skille os ud,” forklarer han.

Efter midnat skifter genren til pop og elektronisk musik, så folk kan danse løs, til baren lukker.

På kortet finder man både klassiske og nyere cocktails, og der vil være happy hour fra kl. 18-21 alle dage, hvor man får 2 cocktails til 70 kr.

En af landets bedste bartendere

Selvom priserne er SU-venlige, og målgruppen primært er studerende i alderen 20-30 år, så bliver der ikke slækket på kvaliteten.

“Vi er nogle cocktailnørder, som kommer til at have et kreativt og varieret menukort, der ændrer sig efter sæsonerne,” siger Mads Sørensen.

For Cocktail Companys direktør og medejer af Grace, Kevin Mørkvig Bjerring, er der da også en klar mission med Grace:

“Vi vil løfte niveauet på barscenen i Aarhus. Derfor har vi ansat Timeea Tivrea, som er en af landets bedste bartendere.”

SU-venlige priser: Cool cocktailbar genåbner med nye folk ved roret
Foto: Morten Froeslev

Timeea Tivrea har været bartender i 12 år og har vundet 2 internationale cocktailkonkurrencer.

Hun har tilmed været finalist i Bacardi Legacy, som er en af verdens største cocktailkonkurrencer – nu skal hun mixe, straine og shake i Aarhus, og det ser hun frem til.

“Det vigtigste for mig som bartender er at give gæsterne en god oplevelse, og jeg kunne ikke forestille mig at lave andet,” siger hun.

Førende cocktailfirma står bag

De nye ejere – Cocktail Company – er Danmarks førende leverandør af cocktailoplevelser.

Udover at drive Aloë Cocktailbar og Kassen Cocktailbar i København afholder de cocktailkurser og leverer cocktailcatering til små og store arrangementer.

Virksomheden har i forvejen et kontor i Aarhus, hvor de bl.a. afholder kurser og sælger isterninger, men nu var det på tide at udvide med en cocktailbar.

“Vi har i forvejen et stort netværk i Aarhus, fordi vi leverer barløsninger, isterninger og alkohol til virksomheder og studenterbarer.

Derfor var det oplagt for os at åbne en bar, og så fik vi muligheden for at overtage Grace og gøre stedet til vores eget,” fortæller direktør Kevin Mørkvig Bjerring.

På Grace vil der også være mulighed for at booke cocktailkurser, som er en oplagt aktivitet til blandt andet polterabend og teambuilding.

Hvad: Grace genåbner
Hvor: Skolegade 26
Hvornår:
 25. maj kl. 18

Del artikel

Andre læser også