Croissant med cookie dough: Bager i Aarhus er klar med “crookie”
Hvem elsker ikke en snasket cookie, der er stopproppet med chokoladestykker?
Men har du nogensinde prøvet at få den pakket ind i en smørbagt croissant?
Nu møder de to delikatesser hinanden i en magisk kombination kaldet en “crookie”.
Bag den nye kreation står Schweizerbageriet – og vi skulle selvfølgelig forbi for at smage.
Og hvordan smagte den så?
Hvis himlen producerede kager, havde vi nok troet, at de var afsendere på Schweizerens nye vidunder af en kage.
Crookiens ydre er knasende sprødt og helt perfekt afbagt med en sprød skorpe.
Ud af siderne på croissanten flød det med sprød cookie, og indeni croissanten fandt vi en blødere cookiedej, som var en smule klæg i konsistensen.
Præcis som en god cookie skal være det!
Efter vores mening skal en cookie gerne også have en god mængde salt, så vi ikke bliver akut ramt af sukkerchok. Og også her ryger crookien til tops.
Det eneste vi manglede, var 10 mere af samme slags.
Crookien er at finde i montren hos Schweizerbageriet på fredag – og hvis den bliver et hit (hvilket vi forudser, den gør) kommer den endnu oftere på hylderne.
Følg med hos Schweizerbageren her, så du kan se, hvornår cookiecroissanten er på hylderne.