Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Croissant og donut i én: Aarhusiansk donutkæde lancerer ”brossaints”

Af Line Ingwar Karlsen

Hvis du fik valget mellem en croissant og en donut, hvad ville du så vælge?

Er valget (også) svært for dig, så skal du læse med her.

Donutkæden Bronuts har nemlig netop lanceret nyheden ”brossaint”, som er en kombination af en croissant og en donut.

Hybridkagen fås i to varianter, der begge består af croissantdej i midten, som er friteret. Den ene er toppet med hvid chokolade, hasselnødder og jordbær, mens den anden er overtrukket med chokoladetrøffel, hasselnødder og chokoflager.

Populær opfindelse fra New York

Allerede i 2013 blev denne berømte kage med stor succes introduceret i New York under navnet “cronuts”.

Her stod folk, især turister, dagligt i kø i 3-4 timer hos opfinderen Dominique Ansels lille konditori i byen for at smage på det famøse bagværk.

Nu får vi altså også mulighed for at smage på godterne hjemme i Aarhus under navnet “brossaints”.

Det er faktisk ikke første gang, hybridkagen rammer Smilets By. Allerede i 2014 forsøgte 7-Eleven sig med den famøse kage, som blandt andet kunne fås i Aarhus.

Du finder Bronuts her:
Frederiksgade 25, 8000 Aarhus C
Silkeborgvej 247, 8230 Åbyhøj