Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Cykler til ethvert formål

Af Annoncør

Elsker du at tage en tur på cyklen efter arbejde? Måske du nogle dage blot tager kortere ture og er hjemme efter kort tid, mens du andre gange gerne vil bruge timevis, hvor du får nogle kilometer i benene. Så er det vigtigt at have en cykel, der lever op til dine behov. Uanset om du kigger efter en cykel, du kan bruge til at fragte dig fra A til B, eller om du i stedet kigger efter en landevejscykel til hobbybrug, skal du have noget ordentligt.

jensencykler.com kan du finde en cykel, uanset om der er tale om elcykel, citybike eller en racer. Cyklerne er fra mange forskellige brands og med alverdens pasformer, så der er god chance for, at du får en, der passer dig godt. Det kan godt betale sig at bruge noget tid på at få prøvet cyklerne af, så du ved, du får en, du bliver glad for i det lange løb.

Bliv set i mørket

Hvis du ligger og bruger mange timer sidst på eftermiddagen og aftenen, eller du transporterer dig selv til arbejde om morgenen, er det vigtigt, at du kan ses. En ting er, at der sidder reflekser på cyklen, og du naturligvis har tændt for lyset, men du kan også gøre dig selv en tjeneste med en god dame cykeljakke.

Her kan du finde en, der er lavet i et materiale, der reflekterer, så snart der lyses på det – så er du i hvert fald sikker på at blive set. Små reflekser i cykelhjulene er der en vis risiko for, at bilister vil overse, men med en jakke, hvor overfladearealet er noget større, vil reflekserne lyse så meget op, at du stort set er umulig at overse – og det kan måske give dig en form for tryghed, der er værd at tage med.

Del artikel

Andre læser også