Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Drømmekoncert på taget: D-A-D indtager Salling

Af anders@sommersangdigital.dk

Det er efterhånden mange år siden, at D-A-D første gang spillede sig ind i danskernes hjerter med “Sleeping my Day Away”. Nu giver det legendariske danske rockband koncert på Sallings tagterrasse, Rooftop.

 

Denne gang gælder det et nyt album, “A Prayer for the Loud”, som udkommer fredag den 31. maj. Det er hele otte år siden, at D-A-D sidst har sendt nye toner på gaden.

 

Energi og overskud

Det nye album er som mange af bandets tidligere udgaver: Rock dyrket og elsket af fire mænd, fyldt med energi, overskud og fængende melodier. Der er klare tråde tilbage til klassikere som “No Fuel Left for the Pilgrims” og “Riskin’ It All”.

 

D-A-D’s historie begyndte allerede i 1982, da bandet under navnet Disneyland After Dark blev skabt af Jesper Binzer, Stig Pedersen og Peter Lundholm Jensen. Kort efter sluttede Jespers yngre bror Jacob Binzer sig til gruppen. Disney-koncernen nedlagde protest mod navnet, men D-A-D har siden 1980’erne tiltrukket tusinder af tilhængere med sin særlige lyd inden for genren cowpunk.

 

Pladsen bag trommerne er i dag overtaget af Laust Sonne. Musikken er stadig melodisk, hård rock.

 

Fredagsfest på tagtoppen

Det nye album skal have noget opmærksomhed, og derfor er der fest på taget fredag eftermiddag. Der er afsat bare 40 minutter til koncerten, der begynder kl. 16.30.

 

Adgangen er gratis, men trods de flere tusinde kvadratmeter på Salling Rooftop er pladsen begrænset, og publikum opfordres til at komme i god tid.

 

D-A-D Releasekoncert

Salling Rooftop
Søndergade 27
8000 Aarhus C
Fredag den 31. maj kl. 16.30
Gratis adgang

 

Del artikel

Andre læser også