ANNONCE
Dårlig dag på tanken: Syv sigtelser og bilen beslaglagt i Viby
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Dårlig dag på tanken: Syv sigtelser og bilen beslaglagt i Viby

Da en 23-årig mand tirsdag kl. 18.03 holdt ind i sin bil på en tank på Ormslevvej i Viby, gik der ikke længe, før han i stedet sad i en politibil og ikke længere havde sit eget køretøj.

 

En patrulje så manden holde ind på tanken, og da de vidste, at han var frakendt kørekortet, kørte de efter. Den 23-årige gik ind i tankkiosken, mens han lod bilen holde i tomgang udenfor. Da betjentene kom ind i butikken og sigtede ham for at køre uden førerret, nægtede han at have kørt bilen. En ven, han ikke kunne huske navnet på, havde siddet bag rattet – men han var nu væk, lød den 23-åriges forklaring.

 

Det fik patruljen til at kigge tankens overvågning igennem, hvor de tydeligt kunne se, den 23-årige komme kørende ind på tanken. Desuden kunne de se, at han kørte uden sele. Det var tredje gang inden for relativ kort tid, at den 23-årige blev standset uden kørekort, så derfor blev hans nykøbte bil beslaglagt.

 

Inden da havde betjentene dog nået at ransage den. God idé: De fandt kokain, MDMA, hash og en springkniv i bilen. Den 23-årige blev anholdt og fik følgende sigtelser med sig:

 Besiddelse af kokain
 Besiddelse af MDMA
 Besiddelse af hash
 Ulovlig besiddelse af kniv
 Kørsel uden førerret
 Manglende brug af sele
 Kørsel i bil med for nedslidte dæk

 

Den 23-årige valgte at protestere over politiets beslutning om at konfiskere bilen.

 

 

 

Seneste nyt