Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

”Daft Punk” kan opleves under Aarhus Festuge

Culture Works og det elektroniske coverband Mathias and the Beatroots samarbejder om enestående Daft Punk coverkoncert under Aarhus Festuge.

 

I 2001 udkom Daft Punk’s Discovery. Et album, som siden definerede genren ‘french house’, som du kender fra bl.a. Justice og Breakbot.

 

Du har helt sikkert danset til de mange hits, som den elektroniske stjerneduo har smidt ud i æteren, og selvom du ikke er hardcore Daft Punk fan, kender du med garanti numre som “Harder Better Faster Stronger” og “One More Time” fra albummet “Discovery”, der netop er grundlaget for coverkoncerten.

 

“Discovery-albummet er fuldstændig legendarisk, og det betyder meget for os i bandet (Mathias and the Beatroots red.). Der er så mange vanvittigt gode numre på den skive. Jeg tror, at der er mange, hvis første møde med Daft Punk var “Get Lucky”, men Daft Punk sendte virkelig gyldne ting ud mange år før! Så udover at lave en magisk aften, tror jeg også vi vil lave lidt larm omkring et af de fedeste albums nogensinde.” siger trommeslager Mathias Hedegaard og fortsætter, “Jeg mener faktisk, det var da Random Access Memories kom ud, at vi kom på ideen til koncerten – det er så bare først nu, 4 år efter, at ideen bliver til virkelighed. Det kommer til at stikke af det her!”

 

UngK

Eventet afholdes i UngK på Nørre Alle i Aarhus d. 31. august der i anledning af festugen er blevet omdøbt til Cluster Church, i det den i år er en del af Culture Works’ Cluster Square event. “Vi har arbejdet sammen med Beatroots-drengene før, så da de spurgte, om vi ville være med til at lave en Daft Punk coverkoncert, var vi ikke i tvivl. Vi havde allerede de perfekte omgivelser til eventet i form af kirken og så komplimenterer vi hinanden godt, så det gav god mening at samarbejde om en anderledes koncertoplevelse til Aarhusianerne.” siger Andreas Nielsen, der er medejer af Culture Works.

 

Koncerten bliver afholdt uden brug af backing tracks, hvilket betyder at Mathias and the Beatroots har inviteret 2 ekstra musikere med, for at koncerten overhovedet kan blive en realitet. “Det er vigtigt for os, at spille koncerten 100% live, og det kræver altså et 8 mands stort orkester i modsætning til den normale besætning på 6 mand – der er simpelthen for mange detaljer der bliver udeladt, hvis vi spiller under normale omstændigheder. Det er mega svært dette projekt, så det kræver også noget mere tid i øvelokalet, når man vil spille det hele live, men det gør så også oplevelsen federe for os, og det håber vi, og tror, er noget publikum ligger mærke til,” siger Mathias og afslutter, “og nu når Daft Punk ikke vil give nogen oplevelsen, må vi jo forsøge at give folk lidt af den elektroniske magi.”

 

Fakta om Daft Punk Discovery Album Played Live

 

  • •    Afholdes d. 31. august klokken 20:00 – 01:00 under Aarhus Festuge.

 

  • •    Spilles af det elektroniske coverband Mathias and the Beatroots, der er kendt som et af Danmarks mest energiske festbands.

 

  • •    Eventet afholdes i samarbejde med Culture Works, der står bag en række events til Aarhus festuge.

 

  • •    Billetprisen er 75 kr. + gebyr, og er i et begrænset antal. Sælges online og i døren.