Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

“Dagen derpå”: Her er vores Take Away favoritter i Aarhus

Af Emil Kjær Jørgensen

Du kender nok følelsen.

Du er kommet træt hjem fra en af de utallige julefrokoster i december eller en hyggelig, men også lidt stressende omgang juleshopping …

Den sidste måned på året er fyldt med både sjove, festlige og til tider stressende aktiviteter, der ikke ligefrem gør lysten til at stå i køkkenet særlig stor.

Men bare rolig. Hjælpen er nær.

Når trætheden overmander dig, og du bare ikke kan klemme en julesild, en fiskefilet eller en frikadelle mere ned – så har Aarhus heldigvis et fantastisk udvalg af takeaway, der med garanti, giver dig en skøn madoplevelse og ikke mindst ny energi på december-kontoen.

Her på redaktionen har vi fundet og udvalgt lige præcis de fem steder, som vi vil anbefale, du bestiller takeaway fra via Just Eat i december:

Joeys Burger – burger

Du går sjældent galt i byen med en god, snasket burger. Og det er lige præcis, hvad du får hos Joeys Burger, som laver autentiske amerikanske burgere på ægte grill manér.

Er du meget sulten kan du bestille stedets nummer 9 – XL Route 66 burger bestående af 1 kilo bøf med dobbelt cheddarost, dobbelt bacon, salat, tomat, rødløg, agurk, mayonnaise og hjemmelavet dressing.

Velbekomme!

Bestil her.

Nori Bar – sushi

Hvis lysten går på kunstfærdigt udskåret rå fisk indpakket i ris, grøntsager og tang, så kender vi et godt sted!

Hos Nori Bar laver de nemlig sushi i topklasse, og du kan få alt fra toppede Maki og Nigiri til tempura-rejer og rispapir-ruller.

Med stedets ‘Party’-menu får du 66 stykker sushi for kun 688. Dét er altså et godt tilbud.

Bestil her.

Kimo Pizzeria – pizza

Hvis du spørger os, ligger et af byens bedste pizzeriaer på Frederiksbjerg – og du kan få Kimo Pizzerias lækre pizzaer leveret direkte til din hoveddør af Just Eat.

En af vores yndlingspizzaer på menuen er nummer 7. En ‘Diavlo’ med tomatsauce, mozzarella, pepperoni, champignon og grillet artiskok. Mums!

Bestil her.

Tipsy – vegetarisk mexikansk

Kan vegetarsike/veganske retter godt være greasy og syndige? Det kan det hos Tipsy!

Stedets menukort byder nemlig på favoritter fra burgere og tacos til nachos og qusedillas.

Vi var især vilde med ”Aloha My Hot Dog” med vegansk pølse, briochebrød, grillet ananas, skalotteløg, løgringe, barbecuesauce, forårsløg og ristede løg.

Den veganske hotdog er både for kødelskere som vegetarer – og en klar anbefaling værd.

Bestil her.

Mammis Gelato – is og desserter

Risalamande er en dessertklassiker til jul. Men ærligt – så kan kombinationen af ris og fløde også blive en anelse “tung”.

Hos Mammis Gelato laver de nogle af julens mest kendte smage i din is – herunder ”isalamande” samt brunkage-is, kirsebær sorbet, Ferrero Rocher m.fl.

Isalmanden består af vaniljeis med stykker af mandel og amarena-kirsebær – og vi kan hilse at sige, at det virkelig er et lækkert og let alternativ til risalamande.

Du kan også få lækre is med smag af bl.a. romkugle, flødeboller og citrontærte.

Bestil her.

Del artikel

Andre læser også