Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

DAHL Advokatfirma vækster: Aarhus-afdelingen flytter i større rammer på Aarhus Ø 

På blot tre år er DAHL – ét af Danmarks største og førende advokatfirmaer – gået fra få til fyrre ansatte på kontoret i Aarhus Midtby. Virksomhedens ambitiøse strategi sigter mod minimum en fordobling af medarbejderantallet over de kommende år, og derfor flytter Aarhus-afdelingen til foråret i nyt, bæredygtigt domicil i Pakhusene på Aarhus Ø. 

 

Det går godt for advokatfirmaet DAHL – faktisk så godt, at lokalerne på Åboulevarden, hvor firmaets Aarhus-afdeling holder til nu, er blevet for små. Derfor flytter medarbejderne i Aarhus allerede til næste forår i nye rammer i Pakhusene på Aarhus Ø. DAHL har lejet sig ind på hele tre etager i det nye, visionære erhvervsbyggeri og forventer frem mod 2025 at blive op mod 100 medarbejdere i Aarhus. 

”Vi har taget et kvantespring på en lang række nøgleparametre og er ved at lægge sidste hånd på vores 2025-strategi. Når vi flytter nu, handler det om at geare vores kontor i Aarhus til at kunne imødekomme den fremtidige vækst”, forklarer Henning von Lillienskjold, Managing Partner i DAHL. 

 

Fællesskab, bæredygtighed og gode faciliteter

Flytningen til Pakhusene sker som led i den 2025-vækstplan, hvor fokus også er på at gøre DAHL til en god arbejdsplads for nuværende medarbejdere og attraktiv for nye medarbejdere. 

I Pakhusene får DAHL, foruden deres eget kontor med havudsigt og terrasse, adgang til blandt andet fitness, sauna, mødelokaler, fælles kantine, tagterrasse, loungeområde og meget andet. ”Det er en stor del af vores DNA at være på forkant med udviklingen, og vi tror på, at flytningen til Pakhusene er fremtidens måde at drive virksomhed på,” fortæller Henning von Lillienskjold videre. 

 

Med de nye rammer er det målet at kunne håndtere den vækst, som DAHL forventer, der kommer i de kommende år og samtidig tilbyde medarbejdere og klienter et kontor, som er anderledes end mange andre steder. 

 

Rune Kilden fra Kilden & Hindby, som sammen med PFA Ejendomme, står bag Pakhusene, glæder sig over, at DAHL ser Pakhusene som stedet, hvor advokatvirksomheden kan vokse: ”Ambitionerne med Pakhusene har været at skabe et erhvervsbyggeri, hvor virksomheder kan få glæde af hinanden, deles om faciliteterne og samtidig kan vokse og udvikle sig. Her er DAHL et rigtigt godt eksempel på en virksomhed, der ønsker at være en del af fællesskabet, mens de selv er i rivende udvikling. Dét er en moderne virksomhed, som passer godt ind i det, som Pakhusene står for.” 

 

DAHL Advokatfirmas flytning til Pakhusene finder sted i foråret 2020, hvor byggeriet står færdigt. Pakhusene skal ud over DAHL Advokatfirma også huse virksomheder som OTW, Aarhus Barber, Nodes, Property Advice, Seier Fitness samt Michelin-restauranten Substans og mange flere.