Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danhostel øger kapaciteten: Fra gammel telefoncentral til verdens fedeste hostel

Af anders@sommersangdigital.dk

Fra 1. februar 2018 bliver det nuværende Hallo Hostel i Aarhus en del af Danhostel og skifter samtidig med navn til Danhostel Aarhus City. Det nye medlem af kæden er et led i Danhostels vækststrategi om at styrke sin position på det aarhusianske marked samt et mål om at øge antallet af medlemmer i de største danske byer frem mod 2020. For det nu tidligere Hallo Hostel betyder medlemskabet af Danhostel, at man via et kendt varemærke kan styrke sin konkurrencekraft i Aarhus samt få del af et stærkt markedsføringsprogram overfor især grupper og familier. Med det nye medlem har Danhostel 64 hostels fordelt over hele Danmark.

 

En ny generation af hostels

Både internationalt og nationalt går udviklingen på hostel markedet stærkt i disse år. Både overnatningsstatistikker og tendenser viser, at netop denne overnatningsform bliver mere og mere populær, og mange nye og spændende hostels med fokus på især de yngre internationale rejsende ”backpackers”, etableres i ind- og udland. Denne udvikling har også Danhostel kig på, og med deres nye hostel i Aarhus imødekommer man netop denne tendens.

Danhostel øger kapaciteten: Fra gammel telefoncentral til verdens fedeste hostel

Ole Andersen direktør i Danhostel kommenterer: “Verden er blevet mindre og vi rejser som aldrig før og det gælder ikke blot det modne par og børnefamilierne, men især de yngre generationer i alderen 18 år og op til midt i tyverne er stærkt stigende. Denne turistgruppe efterspørger naturligt nok en lidt anderledes type af overnatningssted. De lægger vægt på den centrale beliggenhed, fællesskabet, det smarte design og de rigtige elektroniske løsninger samt de helt rigtige priser. Den måde de til nu har drevet deres hostel passer rigtig godt til de værdier, som vi sætter højt hos Danhostel. Jeg ser meget frem til vores samarbejde, og er overbevist om, at de kan være med til at tilføre masser af nye ideer, tanker og tiltag til Danhostel”.

 

Fra gammel telefoncentral til verdens fedeste hostel

Hallo Hostel åbnede den 20. juli 2017 og ligger i Jydsk Telefons gamle telefoncentral, og har i sig selv en unik og spændende historie. I forbindelse med tilblivelsen af det nye hostel, havde ejerne et væld af drømme og ideer. Man ønskede at skabe et centralt mødested i byen, som emmede af kreativ energi, god atmosfære kombineret med et afslappet og uformelt værtskab. Inspirationen til det nye hostel hentede man fra studiebesøg på nogle af Berlins nyeste hostels og via et tæt samarbejde med bl.a. Kaospiloterne, Erhvervsakademiet i Aarhus, Ikea m.fl. Ambitionen var at skabe et sted, som ikke blot var for gæsterne, men ligeså meget var en del af de lokales liv i Aarhus.

 

Urban-garden stemning

Klaus Eriksen, medejer af Hallo Hostel fortæller: “Vi ønskede med Hallo Hostel at skabe et sted sammen med forskellige lokale aktører og for de unge lokale i Aarhus. Derfor var det helt naturligt for os at indlede et tæt samarbejde med både Kaospiloterne og med Erhvervsakademiet. De unge mennesker kunne hjælpe os med at skabe et sted, som netop ville appellere til de unge. Design og stemning var vigtige områder for os, og vi har udnyttet vores unikke tagterrasser og by-udsigter, og skabt en grøn by-oase midt i Aarhus. Vores urban-garden stemning er ligeledes trukket med ind i vores indretning og design af både senge, værelser og vores roof-top café. Vi glæder os til at blive en del af Danhostel, som er et kendt og anerkendt varemærke i Danmark, og via medlemskabet får vi nu helt nye muligheder for at markedsføre os over for yderligere målgrupper som skole- og gymnasieklasser, familier mv.”.

Danhostel øger kapaciteten: Fra gammel telefoncentral til verdens fedeste hostel

Fakta om det nye Danhostel Aarhus City

Bag den daglige drift står Klaus Eriksen (tidligere Commercial Manager hos Jysk Rejsebureau i Aarhus) og Samson Evar (tidligere medejer af Jacobs BQ Aarhus gennem 43 år og medejer af Hotel The Mayor på Banegaardspladsen i Aarhus gennem 22 år).

  • Danhostel Aarhus City åbnede som Hallo Hostel 20. juli 2017.
  • 17 værelser og 3 sovesale – totalt 156 sengepladser
  • Mulighed for morgenmad, madpakker og aftensmåltid
  • Centralt beliggende i hjertet af Aarhus
  • Ideelt til skoleklasser på lejrskole, gymnasieklasser, grupper og familier
  • Egen roof-top café/bar med plads til 70 personer – åbent til tidlig morgen
  • Opholdsrum og veludstyret gæstekøkken
  • Trådløst internet

 

Læs mere om Danhostel Aarhus City her

 

Del artikel

Andre læser også