ANNONCE
Restaurant Klokken i top 3 over Danmarks bedste bøfsandwich
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Danmarks bedste bøfsandwiches: Aarhusiansk restaurant er med i top 3

Af Line Ingwar Karlsen
Bøfsandwich hos Restaurant Klokken.
Bøfsandwich hos Restaurant Klokken.

Hvert år kåres landets bedste bøfsandwich af De Brune Riddere, som har rejst land og rige rundt for at smage og anmelde den lækre brune servering.

I dag har de netop offentliggjort vinderne af Danmarks Bedste Bøfsandwich 2021, og her stryger en aarhusiansk restaurant lige ind på en tredjeplads.

Det er Restaurant Klokken, der placerer sig i top 3 med deres legendariske bøfsandwich. Og det kan vi i den grad godt forstå, for deres bøfsandwich er virkelig noget at skrive hjem om.

Førstepladsen gik til Panorama Mad & Vin i Silkeborg, som for andet år i træk løber med sejren som indehaver af Danmarks Bedste Bøfsandwich.

På andenpladsen kommer Rasses Skovpølser i Skanderborg.

Den bedste sovs findes i Aarhus

Det blev også til endnu en smuk pris til aarhusianske Restaurant Klokken. De løb også med sejren som “Danmarks mest kælne brune sovs”.

De Brune Riddere kårer nemlig også de fem vigtigste elementer i en bøfsandwich enkeltvist: den bedste sovs, bolle, løg, bøf og bedste syltevarer.

“Bøfsandwichen i Danmark har aldrig set et højere niveau, end det vi så i 2021. Over det sidste årti er det kun gået én vej, og vi kan tydeligt mærke, at den venskabelige konkurrence hjælper til med at presse det opad,” skriver De Brune Riddere på Facebook.

Del artikel