Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kulturen åbner i det små: Danmarks første livekoncert holdes på Cafe Støj 

Af Jan L. Pedersen

Mandag den 18. maj må cafeer igen tage imod gæster, og på en af Aarhus’ nyeste cafeer, Cafe Støj ved Sydhavnen, inviterer de til Danmarks første livekoncert indendørs siden nedlukningen af Danmark. 

 

”Vi synes, at det er værd at fejre, at kulturen igen kan blive sluppet fri, og at cafelivet igen kan leves. For os er det mest naturlige at give vores gæster mulighed for at få en kulturel og musikalsk oplevelse af høj kvalitet hurtigst muligt,” fortæller Ole Bach, daglig leder af Cafe Støj. 

 

Derfor er koncerten med den talentfulde jazzsangerinde Karmen Röivassepp programsat til kl. 10.00 mandag morgen. Med sig på Cafe Støj har hun Cafe Støjs HusTrio bestående af de rutinerede jazzmusikere Morten Ramsbøl på bas, Martin Schack ved pianoet og bag trommerne sidder Kristian Leth.

 

Og det er nogle meget ivrige musikere, som trods det tidlige spilletidspunkt garanterer, at de er mere end klar til at spille live igen. 

 

”Jeg har virkelig glædet mig til at kunne komme ud og spille igen, så selvfølgelig var jeg klar, da Cafe Støj foreslog, at vi skulle lave Danmarks første livekoncert efter genåbningen,” siger Karmen Röivassepp, der er bosat i Aarhus, og for tiden en af landets mest lovende jazzmusikere. 

 

Cafe Støj åbnede d. 2. marts, og fik altså kun lov at holde åbent i en lille uges tid, inden nedlukningen af Danmark. 

 

”Vi havde lagt et stærkt musikprogram for de kommende måneder, og har i karantænen måtte aflyse 13 livekoncerter. Nu er vi klar igen, og det er også vores ansvar at hjælpe de mange musikere, som har været hårdt ramt de seneste måneder, og som nu skal ud og indhente det forsømte,” forklarer Ole Bach. 

 

Der sættes foreløbigt kun 10 billetter til salg pr. koncerttime, da de endelige retningslinjer fra myndighederne endnu ikke er fremlagt. Koncerten bliver en siddekoncert. Men Ole Bach håber at kunne byde velkommen til 30-40 gæster mandag formiddag til Danmarks første livekoncert siden nedlukningen. 

Kulturen åbner i det små: Danmarks første livekoncert holdes på Cafe Støj 

”Vi kommer til at opfylde retningslinjerne til punkt og prikke. Vi står klar med hjemmebagte boller og lækker kaffe til de morgenfriske kulturelskere på mandag, og jeg glæder mig til, at vi igen kan have gæster her i cafeen, for jeg har virkelig savnet dem,” fortæller Ole Bach. 

 

For at så mange som muligt kan få lov til at deltage i koncerten, så sælges billetter i tre omgange. Det vil sige, at man køber adgang fra kl. 10-11, 11-12 eller 12-13. 

 

Billetterne til koncerten koster 50,- og kan købes ved at sende en mail til hej@cafestoj.dk.  

 

Fakta: 

Sidde-koncert med Karmen Röivassepp på Cafe Støj mandag d. 18. maj kl. 10.00 – 13.00

Billetter á 50,- sælges til tre tidspunkter: Klokken 10-11, klokken 11-12 eller klokken 12-13.

 

Line up:

Karmen Röivassepp, vokal

Kristian Leth, trommer

Martin Schack, piano

Morten Ramsbøl, bas 

 

Del artikel

Andre læser også