Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Over 40.000 er inviteret: Danmarks største firmafest finder sted ved Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Salling Group
Foto: Salling Group

Det er ikke kun pinsesolen, der kommer til at danse søndag den 8. juni næste år. 

På pinsedag i 2025 inviterer Salling Group nemlig til Danmarks største firmafest på udendørsarealerne ved hovedkontoret, der ligger i Årslev lige vest for Aarhus.

Her samles medarbejderne fra koncernens mere end 700 danske butikker, varehuse, lagre og restauranter til et brag af en firmafest med livemusik, underholdning og fuld forplejning.

Over 40.000 medarbejdere er inviteret, ligesom nogle af Danmarks største kunstnere kommer til at optræde. Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

Fejrer og hylder medarbejderne

Salling Group holder den gigantiske firmafest allin25 for at fejre og hylde medarbejderne for deres store arbejde og indsats i hverdagen.

“Til allin25 får alle kollegaer mulighed for at opleve det stærke fællesskab og sammenhold, de er en del af, og hvor stor en forskel deres arbejde gør.

Uanset om man arbejder i Bilka i Esbjerg eller på vores lager i Ishøj, er hver enkelt medarbejders indsats helt afgørende for, at de penge, vi tjener, bliver investeret i vores virksomhed eller givet tilbage til samfundet via donationer fra Salling Fondene.

Det kan vi alle være utrolig stolte over,” lyder det fra Anders Hagh, administrerende direktør i Salling Group.

Det seneste år har Salling Groups medarbejdere på tværs af butikskæder og funktioner arbejdet fokuseret med fem kerneprioriteter – kunder, kollegaer, kønsdiversitet, kultur og klima – og det er blandt andet denne indsats, som skal hyldes med en festlig dag i selskab med kollegaer fra nær og fjern.

En tilbagevendende tradition

Det er en donation fra Salling Groups ejere, Salling Fondene, der har muliggjort den store firmafest, som næste år finder sted for fjerde gang.

Senest i 2022 var over 20.000 medarbejdere fra Bilka, føtex, Netto, BR, Salling Stormagasiner, Starbucks, Carl’s Jr., hovedkontorer og lagre samlet til en festdag i Årslev.

Til næste års allin25 vil medarbejdere fra hele landet blive fragtet til hovedkontoret i Årslev for at tage del i festlighederne.

For at sikre, at så mange medarbejdere som overhovedet muligt kan deltage, finder allin25 sted på pinsedag, søndag den 8. juni 2025, hvor størstedelen af Salling Groups butikker holder lukket. Det samme gælder dagen derpå, anden pinsedag.

Del artikel

Andre læser også