Annonce
Tilmeld dig MigogAarhus Nyt

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få alle ugens populære nyheder direkte i din indboks.

Ved tilmelding til MigogAarhus Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Store ændringer: Danmarks største sushikæde trækker sig fra Aarhus

Af Jonathan Sten Drivsholm
Foto: Sushimania
Foto: Sushimania

Sushimania har indtil for nylig været at finde tre steder i Aarhus, men det er nu slut.

Danmarks største sushikæde trækker sig nemlig fra midtjyske.

I en pressemeddelelse oplyser Sushimania, at de har ophævet aftalen med virksomhedens tidligere franchisetager i Midtjylland, der ejede 10 Sushimania-butikker.

“Vi har lært meget de sidste 13 år og også indset, at det var nødvendigt med en omstrukturering.

Vi vil gerne sikre, at vores efterhånden nationalt kendte brand bliver forvaltet efter vores værdier, og det betyder, at vi har gentænkt strukturen for at forbedre konceptet yderligere,” lyder det fra Nathalie Ina Kühl, administrerende direktør og ejer.

Fortsætter under nyt navn

Selvom Sushimania trækker sig fra Aarhus, vil det stadig være muligt at bestille sushi fra byens nu forhenværende Sushimania-butikker.

De tre butikker, der befinder sig i henholdsvis Bruuns Galleri, Viby og Risskov, skifter nemlig navn til SushiArt og fortsætter uafhængigt af Sushimania. Det fremgår bl.a. af denne hjemmeside.

Til Nordjyske bekræfter den nu forhenværende franchisetager Karam Ali Ayad, der har drevet 10 midtjyske Sushimania-butikker, at butikkerne fortsætter under det nye navn.

“Både vores ansatte og kunder kan være helt rolige. Vi har blot fået et nyt navn og fortsætter vores forretning ufortrødent,” siger Karam Ali Ayad til avisen.

Store planer hos Sushimania

Efter bruddet med den tidligere franchisetager har Sushimania en ekspansionsplan klar, der skal sikre nye butikker i Jylland indenfor de næste seks måneder.

Kæden vil også genåbne på Fyn og ekspandere på Sjælland indenfor de kommende 24 måneder.

“Vi har nu fået mere kapital i ryggen, hvilket har givet os mulighed for at gentænke konceptet i nye sammenhænge i forhold til tidligere – for eksempel i forhold til shop-in-shop-aftaler med større dagligvarebutikker.

Vi ser frem til denne rejse og en hel masse nye, spændende visioner, som vi gerne vil udbrede til hele Danmark,” lyder det fra direktør og ejer Nathalie Ina Kühl.

Foreløbigt betyder ændringerne dog, at Sushimania nu kun har på 9 butikker i Nordjylland og en på Sjælland.

Sushimania startede i Aalborg i 2009 som Danmarks første pick’n’mix-koncept til sushi – dengang udviklet af Peter Aimerons-Jacobsen.

Del artikel

Andre læser også